07 / 05 / 2024

Şanlıurfa Toki kuraları

Şanlıurfa Toki kuraları

Ak Parti Şanlıurfa iI Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TOKİ tarafından Şanlıurfa'ya 7 bin 500 konut daha yapılacağını açıkladı. Beyazgül, "Bizim arzumuz özellikle dar gelirlilerimiz için daha fazla konut yapılması" dedi.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ Şanlıurfa 2022 kuraları çekiliyor! İşte TOKİ İlk Evim Şanlıurfa kura sonucu 13 Kasım 2022!

81 ilde yeni konutların inşa edileceği TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi doğrultusunda Şanlıurfa projesinin kuraları çekildi.

TOKİ Şanlıurfa Birecik 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Birecik 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.  

TOKİ Şanlıurfa Akabe kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akabe projesindeki 319 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Akabe kuraları çekildi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe projesindeki 72 konutun kurası bugün noter huzurunda çekildi. Kura çekiminde ismi çıkan hak sahipleri büyük sevinç yaşadı.

Şanlıurfa Akabe TOKİ kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Akabe projesindeki daireler için kura heyecanı başladı. Projede yer alan 72 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Şanlıurfa Hilvan TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Hilvan'da hayata geçirdiği 93 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa Maşuk’ta inşa edilen 908 konutun kura çekilişi yapıldı.

Şanlıurfa TOKİ Akabe emekli kura satışları!

Şanlıurfa TOKİ Akabe emekli kura satışları 304 adet konut için gerçekleşecek. 10 bin 60 TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 88 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu kurası sonucu!

Satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta alt gelir grubuna özel 107 tane daire bugün satışa sunuldu. İşte Şanlıurfa TOKİ Maşuk alt gelir grubu kurası sonucu...

Şanlıurfa Toki kuraları Haberi

Şanlıurfa Toki kuraları

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kendisine yöneltilen sorularını yanıtladı. Çiftçilerin desteklemesine koyulan blokelerin kalkıp kalkmadığı tartışmalarına değinen Beyazgül, "Bu konuda çiftçimiz bir sıkıntı yaşıyor. Biz çiftçimizin yanındayız. Bugüne kadar DEDAŞ'a da söyledik. "Borcu olmayanların blokesinin muhakkak kalkması lazım. Bloke olan çiftçi bugün Haziran'a gelmiş borçlanmış, sıkıntısı var. DEDAŞ'a borcu yok, niye bloke olsun?". Bunu söyledik kendilerine. "Bunun izahını yapamazsınız, doğru bir şey değil" dedik. Sabah görüştük, bize blokelerin tamamen kalkacağını söylediler. Ziraat Bankası müdürü ile sabah görüştüm. 3 bin 300 tane blokenin kalktığını söylüyor. DEDAŞ yetkililerine gereken uyarıyı yaptık, uyarı yapmaya da devam edeceğiz" dedi. 



"SEÇİM GÜNÜ ÇOK DİKKAT ETMEMİZ LAZİM" 

Şanlıurfa'nın huzur kenti olduğunu söyleyen Beyazgül, 7 Haziran seçimlerinde halk iradesinin sandığa yansımasının önemine değindi; "Urfalılar yaşam...