12 / 05 / 2024

şanlıurfa yaşam merkezi

şanlıurfa yaşam merkezi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Şanlıurfa Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı. Seyrantepe'de yükselecek proje vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak.

Kütahya Adranos Yaşam Merkezi'nde son durum!

Tavşanlı'da Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve 2 milyon 250 bin TL'ye mal olacak Adranos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Şanlıurfa Yaşam Parkı projesinin temeli atıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli atıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

Şanlıurfa'ya bilim merkezi inşa edilecek!

Eğitime ve gençlerin bilimsel aktivitelere katılımı konusunda her türlü desteği sunan Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK işbirliği ile Şanlıurfa'da bilim merkezi kurulması için protokol imzaladı.

Şanlıurfa'ya iki yeni sanayi sitesi kurulacak!

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilim Merkezi ve 2 yeni Sanayi Sitesinin müjdesini verdi.

Şanlıurfa Akçakale'ye yaşam merkezi yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde park ve inşaatlarda barınan yaklaşık bin 500 Suriyeli, belediye tarafından hazırlanan yaşam merkezine yerleştirildi. Akçakale Belediyesi, sığınmacılara tahsis ettiği tır garajını "İlk Adım Yaşam Merkezi"ne dönüştürdü.

Karabük Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Karabük'te Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi Olacak demesinden bugüne 20 mahalleye Sosyal Yaşam Merkezi yapılmış durumda. Son olarak Yeşil Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Malkara Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışı 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 14.00'de büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük yaptı.

Şanlıurfa'ya 13 yılda 24 milyar lira yatırım yapıldı!

Davutoğlu, 13 yılda Şanlıurfa'ya 24 milyar lira yatırım ve destek sağladıklarını, 10 bin 400 derslik, 79 sağlık tesisi, 30 bin seyirci kapasiteli GAP Arena Stadyumu'nun da aralarında olduğu 22 spor tesisi ve 8 bin 300 konut inşa ettiklerini söyledi.

Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

“Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha” sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi

Bitlis Ahlat'a Engelsiz Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan ve İş-Kur İl Müdürü Alaattin Aslan ile birlikte Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, merkez hakkında ilgililerden bilgi aldı.

şanlıurfa yaşam merkezi Haberi

şanlıurfa yaşam merkezi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından, toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için inşa edilen kadın destek ve yaşam merkezlerinde sona gelindi. Bu kapsamda gelen talepler doğrultusunda açılışı yapılacak olan Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi'nde sona yaklaşıldı. 

Urfa Hizmet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Özçınar, "Büyükşehir Belediyemizin Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezindeyiz. Kadınlarımızın birçok alanda kendini geliştirmesi açısından çok uygun bir ortam. Aynı şekilde Karaköprü ilçemiz içinde yapılan bir çalışma şuan tadilatta olmaları nedeniyle Karaköprü ilçemiz içinde kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Kadınlarımız kuaför eğitimi alırken kreş hizmeti en kısa zamanda sunmuş olacağız. Okulların açılmasıyla beraber hizmete açılmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şanlıurfa'mızın bu mekanlara ihtiyacı vardı. Urfalı hanımları Kadın destek...