28 / 04 / 2024

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından, toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için inşa edilen kadın destek ve yaşam merkezlerinde sona gelindi. Bu kapsamda gelen talepler doğrultusunda açılışı yapılacak olan Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi'nde sona yaklaşıldı. 

Urfa Hizmet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Özçınar, "Büyükşehir Belediyemizin Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezindeyiz. Kadınlarımızın birçok alanda kendini geliştirmesi açısından çok uygun bir ortam. Aynı şekilde Karaköprü ilçemiz içinde yapılan bir çalışma şuan tadilatta olmaları nedeniyle Karaköprü ilçemiz içinde kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Kadınlarımız kuaför eğitimi alırken kreş hizmeti en kısa zamanda sunmuş olacağız. Okulların açılmasıyla beraber hizmete açılmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şanlıurfa'mızın bu mekanlara ihtiyacı vardı. Urfalı hanımları Kadın destek merkezlerine bekliyoruz. Urfalı hanımlar mekanların en iyisine layık, güzel hizmetler yapılıyor" şeklinde konuştu.

Projeler hakkında konuşan  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Şube Müdürü Sibel Toptan ise, "Şanlıurfa'mızın özellikle kadınlarına sağlıklı hizmet götürebilmek açısından çabalarımızı sürdürmekteyiz. 12 Kadın Kültür Merkezimiz toplamda mevcut şuan iki kadın kültür merkezimiz inşaat halinde açılışa hazırlıyoruz ve inşaat halinde olan bir kültür merkezimizdeyiz. Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi Özellikle üç üniteden oluşmasını istedik. Merkezimizin kadınlarımızı sağlıklı yaşam için spor merkezi kuaför eğitim merkezi ve kadınlarımızın anne olduğu esasını unutmadan çocuklarımız için kreş oluşturduk. Eğitimleri uzmanlar aracılığıyla verilecek. Önceki merkezlerimizde olduğu gibi bu eğitimleri tamamlayan kadınlarımız iş sahalarında istihdam açısından işlerini kuruduklarını biliyoruz. Yakın zamanda hizmete sunulacaktır" açıklamasında bulundu.


Geri Dön