13 / 05 / 2024

Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi son durum

Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.

Bakan Yumaklı resmen duyurdu: Kadın üreticilere 21 yılda 15 milyar destek ödemesi yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 yılda kadın üreticilere yaklaşık 15 milyar destek ödemesi yapıldığını duyurdu. 

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Bahçelievler'deki 1999 öncesi binaların yüzde 35'i yenilendi: Acil dönüşmesi gereken 150 civarında bina var! 

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede 1999'dan önce inşa edilen binaların yaklaşık yüzde 35'inin yenilendiğine dikkat çekti ve acil dönüştürülmesi gereken bina sayısının ise 150 civarında olduğunun altını çizdi. 

Benesta Podio Bahçelievler 120 ay vadeyle ön satışta! 

Benesta Podio Bahçelievler projesinde ön satış süreci tüm hızıyla devam ediyor. Projede 120 ay vadeyle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Bakan açıkladı! Kadın çiftçilere 10 milyar liralık destek!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Dünya Çiftçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 280 bin 643 kadın çiftçiye 10 milyar TL destek sağlandığını açıkladı.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi son durum Haberi

Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından, toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için inşa edilen kadın destek ve yaşam merkezlerinde sona gelindi. Bu kapsamda gelen talepler doğrultusunda açılışı yapılacak olan Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi'nde sona yaklaşıldı. 

Urfa Hizmet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Özçınar, "Büyükşehir Belediyemizin Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezindeyiz. Kadınlarımızın birçok alanda kendini geliştirmesi açısından çok uygun bir ortam. Aynı şekilde Karaköprü ilçemiz içinde yapılan bir çalışma şuan tadilatta olmaları nedeniyle Karaköprü ilçemiz içinde kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Kadınlarımız kuaför eğitimi alırken kreş hizmeti en kısa zamanda sunmuş olacağız. Okulların açılmasıyla beraber hizmete açılmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şanlıurfa'mızın bu mekanlara ihtiyacı vardı. Urfalı hanımları Kadın destek...