28 / 04 / 2024

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 



Girişimci kadınlara özel paketler duyulmaya devam ediliyor. Bu sefer müjdeli haber Halkbank'tan geldi. Faizsiz kredi ile kendi iş yerini kurmak isteyen girişimci kadınlara büyük bir fırsat sunuluyor. 

 Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Girişimci kadınlara destek 

Son zamanlarda özellikle kadın girişimcilere yönelik kampanyalarda bir artış söz konusu. Kadın girişimcilere destek veren bankalar arasında yerini alan Halkbank, KOSGEB kadın girişimci paketiyle birlikte detayları paylaştı. Devlet bankalarınca paylaşılan bilgiler eşliğinde girişimci kadınlara destek için yeni bir kampanya daha duyuruldu. 

Duyuru, Halkbank'ın resmi web sitesi üzerinden gerçekleşti. Destek paketiyle birlikte kadın girişimcilere sıfır faizli kredi ödemesi yapılacağı duyuruldu. Belirlenen şartlar paylaşıldı. Başvurusu onaylanan kadın girişimciler 300.000 liraya varan faizsiz girişimci kredisinden faydalanabilecek. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön