02 / 05 / 2024

Halkbank'tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Halkbank'tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Halkbank girişimciler adına yeni kredi seçenekleri yayınladı. Bu şekilde iş kurmak isteyenler için yatırımlarını kolay şekilde yapabilmelerine imkân sağlanacak. Kredi için şartlar belli oldu. İşte tüm detaylar…



Halkbank kamu bankaları içinde iş kurmak isteyenler adına en çok fırsat sağlayanlar arasında yer alıyor. Halkbank sunmuş olduğu hizmet ile birlikte kendi işini kurmak isteyen girişimcilere destek sağlayacak. Makine teçhizat, personel masrafları ofis malzemeleri gibi alım süreçleri kolay hale gelecek.

Halkbank tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Halkbank girişimcilere destek kampanyası

Halkbank girişimcilere destek sağlayacağını duyurdu. Halkbank desteklerinden yararlanılması adına gereken bazı başvuru şartlarının sağlanması istenecek. Başvuru şartlarının sağlanması ile birlikte banka kredi kullanım adına onay verecek. Bu süreç içerisinde kredi puanlarının incelenmesi ve risk değerlendirilmesi gibi işlemler yapılacak. Kredi puanı uygun olmayan girişimcilerin destekleri sağlanamayacak.

Destek kapsamında girişimcilere 300.000 TL destek verilecek. Bu desteğin geri ödemesi ve faiz oranlarını ile ilgili tüm detaylar açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön