15 / 05 / 2024

Halkbank'tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Halkbank'tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Halkbank girişimciler adına yeni kredi seçenekleri yayınladı. Bu şekilde iş kurmak isteyenler için yatırımlarını kolay şekilde yapabilmelerine imkân sağlanacak. Kredi için şartlar belli oldu. İşte tüm detaylar…



Girişimci kredisinden yararlanma şartları

Halkbank bünyesinde yatırımcılar için bir girişimci kredisi sağlayacak. Sağlanacak girişimci kredisinin tutarı en fazla 300.000 TL olacak. Halkbank girişimci kredisi adına bazı şartlar koydu. Tüm detaylar belli oldu. Bu şartlar şu şekilde:

  • En az ilkokul mezunu olmak
  • Hangi iş alanında kredi kullanılacaksa bu alanla ilgili deneyime sahip olmak
  • Deneyimin ustalık sertifikası veya yeterlik belgesi gibi belgelerle kanıtlanması
  • Yatırım yapılacak alanda en az iki yıl çalışılması
  • En fazla 45 yaşında olunması

Halkbank tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

300.000 TL’lik girişimci kredisi

Girişimci kredileri 12 ay geri ödemesiz şekilde verilecek. Kredi ödemeleri 60 ay vadeli şekilde yapılacak. Kredi limiti ise 300.000 TL olarak belirlendi. Güncel ekonomik gelişmelere göre kredi tutarları da arttırılıp azalabilecek. Kredi başvurularının yapılması adına bizzat şubeden başvuru yapılması gerekiyor.

Girişimci kredisi hakkındaki detaylı bilgiler Halkbank resmî web sitesi üzerinden duyuruldu. Krediyi kullanmak isteyen başvuru sahipleri geri ödeme tutarlarını detaylı şekilde inceleyerek ödeyebilecekleri tutara göre uygun bir kredi kullanabilecek. Aksi taktirde geri ödemede zorluk yaşanabiliyor.

Emekli maaşı 7 bin 500 TL olan vatandaşlar dikkat... Halkbank, Ziraat, Vakıfbank. Flaş açıklama geldi

Halkbank'tan son dakika! Hemen bakın!

Halkbank'tan flaş açıklama. Halkbank müşterileri hemen bakmalı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön