27 / 04 / 2024

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  Ankara  Bahçelievler 1 ve 2 Binası 2023 yılsonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 binası, Değerleme konusu taşınmaz Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi, No:30A posta adresinde konumlanıyor. Taşınmaz bölgenin ana arterlerinden Aşkabat Caddesi (eski 7. Cadde) üzerinde yer almaktadır. Değerleme konusu taşınmazın konumlu olduğu cadde ofis ile dükkanların bulunduğu ve yaya yoğunluğunun olduğu, çeşitli mağaza, cafe/restaurant ve banka şubelerinin yer aldığı lokasyonda bulunuyor. Yakın çevresinde Bahçelievler Merkez Cami, Ulubatlı Hasan İlkokulu yer alıyor.

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 binasının piyasa değeri 47 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazların aylık toplam kira bedeli 238 bin TL olarak takdir edilirken, KDV dahil toplam satış değeri 57 milyon TL oldu.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 binası ise Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi, No:24A posta adreslide yer alıyor. Taşınmaz bölgenin ana arterlerinden Aşkabat Caddesi (eski 7. Cadde) üzerinde yer almaktadır. Değerleme konusu taşınmazın konumlu olduğu cadde ofis ile dükkanların bulunduğu ve yaya yoğunluğunun olduğu, çeşitli mağaza, cafe/restaurant ve banka şubelerinin yer aldığı lokasyonda konumlanıyor. Yakın çevresinde Bahçelievler Merkez Cami, Ulubatlı Hasan İlkokulu bulunuyor.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 2 binasının piyasa değeri 34 milyon 300 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazın aylık kira bedeli 182 bin TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri ise 41 milyon 160 bin TL oldu. 

Halk GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimiz portföyünde yer alan Ankara merkezli "Bahçelievler 1 Binası"na ait 2023 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Şirketimiz portföyünde yer alan Ankara merkezli "Bahçelievler 2 Binası"na ait 2023 yılsonu değerleme raporu ektedir.

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Konut, sağlık, kasko poliçelerine büyük zam yolda! Sigortalarda fiyatlar değişiyor!

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi'nde yüzde 84,3'lük artış!


Geri Dön