28 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki arsalarının 2023 değeri yaklaşık 90 milyon TL!

Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki arsalarının 2023 değeri yaklaşık 90 milyon TL!

Emlak Konut GYO, İzmir'de yer alan bazı parsellerinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki parsellerinin 2023 yılı değeri ne kadar oldu? 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İzmir'de  İzmir  Dikili Parseli ve İzmir Seferihisar Parsellerinin 2023 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı.  

Emlak Konut GYO nun İzmir deki arsalarının 2023 değeri yaklaşık 90 milyon TL!

İZMİR DİKİLİ PARSELLERİNİN DEĞERİ

Değerleme konusu taşınmaz İzmir ili, Dikili ilçesi, Çandarlı Mahallesi, Haldere Mevkii, 1427 ada 3 numaralı alanda konumlanıyor. 

1427 Ada 3 Parsel: Değerleme tarihinde üzerinde herhangi bir yapılaşma unsuru bulunmayan arsa nitelikli taşınmaz 361,98 metrekare yüzölçümüne sahip. Taşınmaz için düzenlenmiş olan herhangi bir mimari proje, yapı ruhsatı, yapı kullanma izin belgesi vb. evrak bulunmuyor.

Emlak Konut GYO İzmir Dikili Parselinin nihai değeri KDV hariç 2 milyon 171 bin 880 TL olurken,
KDV dahil toplam piyasa değeri ise 2 milyon 389 bin 68 TL oldu.

Emlak Konut GYO nun İzmir deki arsalarının 2023 değeri yaklaşık 90 milyon TL!

İZMİR SEFERİHİSAR PARSELLERİNİN DEĞERİ

Değerleme konusu taşınmazlar; İzmir ili, Seferihisar ilçesi, Tepecik Mahallesi, Gemisuyu Mevkii sınırları içerisinde yer alıyor.

Taşınmazların bulunduğu bölge yerleşim ve turizm bölgesi şeklinde gelişmiştir. Teknik altyapılar
tamamlanmış olup, kamu hizmetlerinden istifadesi tamdır. Bölge İzmir kentinin gelişmekte olan yerleşim alanlarından olup değerleme tarihinde değerleme konusu taşınmazların çevresinde boş durumda olan imar parselleri bulunuyor.

Taşınmazların denize kuş uçuşu mesafesi 500 metredir. Taşınmazların yakın çevresinde villa tarzı yapılaşmalar ve turizm amaçlı tesisler bulunuyor. Taşınmazlara ulaşım özel araçlarla ve toplu taşıma araçları ile sağlanabiliyor.

Rapora konu taşınmazlar değerleme gününde boş imar parseli durumunda olup, taşınmazlar için düzenlenmiş olan herhangi bir mimari proje, yapı ruhsatı, yapı kullanma izin belgesi vb. evrak bulunmuyor.

Emlak Konut GYO İzmir Seferihisar Parselinin nihai değeri KDV hariç 79 milyon 680 bin 570 TL olurken KDV dahil toplam piyasa değeri ise 87 milyon 648 bin 627 TL’dir.

Dosya İçin tıklayın
Dosya İçin tıklayın

Emlak Konut GYO'nun Muğla'daki 17 parselinin değeri dudak uçuklattı! 


Geri Dön