02 / 05 / 2024

Şanlıurfa yatılı bölge okulu

Şanlıurfa yatılı bölge okulu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri bir yandan Kobanili misafirler için Suruç'ta 40 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan çadır kentin zemin düzleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Öğretmen ve aşçı maaşları arasındaki fark gözlerinizi açacak!

Bir Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki (YİBO) maaş uçurumu, Hür-Sen Konfederasyonu ve Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı öğretmen Levent Kuruoğlu tarafından gündeme getirildi. Yapılan açıklamaya göre, aynı okulda çalışan aşçı 27 bin TL maaş alırken öğretmenler ise sadece 18 bin TL maaşla yetinmek zorunda

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İşte yatırımcıların radarına giren ihale ilanı...

Şanlıurfa'da 19.2 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez'de 19 milyon 189 bin TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa'da 13.9 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez Eyyübiye'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Şanlıurfa'da 12.1 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez Haliliye'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa'daki 300 yapı yıkılıyor!

Tarihi Şanlıurfa Kalesi etrafındaki bölge turizme kazandırılıyor. Bölgedeki 300 gecekondunun yıkımına başlandı. 

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 2. Etap başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 2. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün imara uygun ticaret alanı olarak yapı yapmak şartı ile 25 yıl süreyle yapım karşılığı kiralama işini ihaleye çıkarıyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir hizmet binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

Şanlıurfa yatılı bölge okulu Haberi

Şanlıurfa yatılı bölge okulu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmaları kapsamında, kent içinde iyileştirme, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor.


Büyükşehir Belediyesi ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri bir yandan Kobanili misafirler için Suruç'ta 40 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan  çadır kentin zemin düzleştirme çalışmaları için seferber olurken, öte yandan da şehir merkezinde çalışıyor.


Suruç’taki Suriyeli Misafirlerin kalacağı Yatılı Bölge Okulu yanındaki 40 dönümlük alanda; 35 kamyon malzeme kullanılarak 400 ton mekanik dolgu, 82 ton mucur ve 170 ton rotmiks kumu (soğuk asfalt) ile zemin düzleştirme çalışmalarını yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Karaköprü’de okul ve park yollarını da yaparak iyileştirme çalışmalarını tamamladılar.


Kent merkezinde okul yolları, yol rakım düşürme ve kaldırım çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, şehrin genelinde çalışarak Şanlıurfa’ya modern bir kimlik kazandırmaya...