16 / 05 / 2024

şanlıurfa Yenice Kapalı Spor Salonu ne zaman bitecek

şanlıurfa Yenice Kapalı Spor Salonu ne zaman bitecek

Spora ve sporcuya verdiği önemle her zaman vatandaşların takdirini toplayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenice Spor Salonu temel atma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi de katıldı...

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde Yenice, Osmanlı, Eyyüpkent, Ruha, Hayati Harani Mahalleleri 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı' olarak ilan edildi.

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

Şanlıurfa Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan caminin bir kısmı, İtalya’dan, Yunanistan’dan ve Arnavutluk’tan gelen ekipler tarafından restore edildi. Döşeme Camisi ramazan ayında ibadete açılacak...

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 367 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Yenice, İkizce, ve Akçamescit Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 367 Adet Konut, 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 367 konut ve 35 dükkan!

Şanlıurfa Eyyübiye Yenice, İkizce, ve Akçamescit Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 367 Adet Konut, 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 27 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yenice Spor Salonu'nu hizmete açıyor.

şanlıurfa Yenice Kapalı Spor Salonu ne zaman bitecek Haberi

şanlıurfa Yenice Kapalı Spor Salonu ne zaman bitecek


Spora ve sporcuya verdiği önemle her zaman vatandaşların takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi'nin 6 bin 423 metrekare üzerine kuracağı Yenice Spor Salonu temel atma törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Akçakale Belediye Başkanı Abdülkadir Ayhan, STK temsilcileri, Muhtarlar, vatandaşlar ve genç sporcular katıldı.


350 günde yapılacak olan Kapalı Spor Salonunda; Voleybol, Basketbol ve Hentbol sahaları ile sporcuların antreman yapabilecekleri alanlar mevcut olacak. İdare birimleri Soyunma alanları  ve 250 seyirci kapasiteli alan da  mevcut olacak.


BÜYÜK PROJELERİ BİR BİR HAYATA GEÇİYORUZ


Kapalı Spor Salonun Temel Atma Töreninin açılış Konuşmasını gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, "Allahın izniyle büyük projelerimizi bir bir hayata...