29 / 04 / 2024

Şanlıurfa yıkım

Şanlıurfa yıkım

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli ve metruk binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçede ulaşım sıkıntısını çözmek için Asya ve Osmanlı Mahallesi'nde kamulaştırılan yapıların yıkımını başlattı.

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 35 eski yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yer alan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için bölgede bulunan 35 eski yapıyı yıkıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun mağaraları için 35 yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kızılkoyun mağaralarını turizme kazandırmak için 35 yapının yıkımını başlattı.

Şanlıurfa'daki 300 yapı yıkılıyor!

Tarihi Şanlıurfa Kalesi etrafındaki bölge turizme kazandırılıyor. Bölgedeki 300 gecekondunun yıkımına başlandı. 

Şanlıurfa'da yıkım dehşeti!

Şanlıurfa’da gece saatlerinde bir apartmanın bahçe duvarı alt katta bulunan evin üzerine yıkıldı. Evin duvarının da yıkıldığı olayda 4 çocuk molozların altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Şanlıurfa’da 300 konut yıkılıyor!

Şanlıurfa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında deprem riski bulunan 300 konut yıkılıyor. Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdi.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Kızılkoyun'daki yıkım çalışmalarına son durum ne?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun bölgesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nin yıkımı ne zaman tamamlanacak?

ŞUTSO Başkanvekili Kadir Kılıçoğlu, Kentsel dönüşüm ve gelişim proje ihalesi 30 Mart 2015'te yapılan ve bugüne kadar yıkımı tamamlanamayan Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nin görüntü kirliliğine neden olduğunu söyledi.

Nihat Çiftçi: Şanlıurfa'yı yeniden inşa edeceğiz!

Dönüşüm başlattıklarını söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'yı yeniden inşa etme hedefleri doğrultusunda TOKİ ile 15 bin konutluk proje için anlaşma imzaladıklarını söyledi.

Şanlıurfa Haleplibahçe Müze Kompleksi çalışmalarında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye'nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Haleplibahçe Müze Kompleksi ne zaman açılacak?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye' nin en büyük müze kompleksi olan Haleplibahçe Müze Kompleksi 'ni gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti!

Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde hazine arazisi olan ormanlık alana ruhsatsız olarak yeni yapıldığı öğrenilen bir katlı gecekondu ev, Eyyübiye Belediyesi yıkım ekipleri tarafından kepçelerle yıkıldı...

Şanlıurfa Eski Sanayi bölgesinde tahliye ve yıkım işlerine başlanacak!

Şanlıurfa Belediyesi Eski Sanayi bölgesinde kentsel dönüşümü hızlandırmak için tahliye ve yıkım işlerine başlayacak. Kentsel dönüşüm projesi alanında yaklaşık bin 119 hak sahibi yer alıyor..

Balıklıgöl Kale arkasında 50 evde yıkım çalışmaları yapıldı!

Şanlıurfa Belediyesi tarafından başlatılan Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Eyyübiye bölgesinin Yakubiye Kalkan Mahallesi'nde çalışmalar bitme aşamasına gelirken, Balıklıgöl Kale arkasında bulunan yaklaşık 50 evde yıkım çalışmaları yapıldı.

Şanlıurfa yıkım Haberi

Şanlıurfa yıkım

Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa'da kenti ileriye taşıyacak projeler teker teker hayata geçiyor. Sabah'tan Mehmet Yıldırım'ın haberine göre; Şanlıurfa'nın güzelliğini ortaya çıkarmak adına şehrin güneyinde bulunan 300 konutun yıkımı tamamlandı. Ek olarak Kızılkoyun'da 42 konutun yıkımı yapılarak bölgenin güzelliği ortaya çıkarıldı. 

Meydanlar gün yüzüne çıkıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatı doğrultusunda  Kızılay Meydan Projesi  dahilinde şehrin göbeğinde beton yığını olarak bulunan ŞANMED binasının yıkımı tamamlandı. Bu yıkım ile kent meydanı nefes almış oldu. Sonrasında ise Kızılay Binası ve   Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) binaların da yıkım işlemlerine hız verildi. 

Şehri betonarmeden kurtarmak ve kenti yeşille buluşturmak için çalışmalarını hızlandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Başkan Beyazgül'ün makamının bulunduğu eski binanın yıkım işlemlerini tamamladı. 

Belediye Eski Hizmet...