02 / 05 / 2024

şanlıurfa yol onarım çalışmaları

şanlıurfa yol onarım çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, trafik akışını hızlandırmak için yeni yollar açarken, deforme olmuş kırsal yollarda da bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa'da tarım arazilerinin imara açılması tartışıldı!

Türkiye'nin tarihi güzellikleri ile bilinen illerinden biri olan Şanlıurfa'da tarım alanlarının ve tarihi sit alanlarının imara açılması tartışıldı. Konu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) tarafından düzenlenen bir basın toplantısı ile yeniden gündeme getirildi.

Şanlıurfa'da yapım karşılığı kiralama ihalesi 30 Kasım'da!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenleniyor. İhale 30 Kasım'da gerçekleşecek..

Şanlıurfa Vakıflar Müdürlüğü'nden konut inşaatı ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Haliliye Süleymaniye'de yer alan arsada kat karşılığı konut inşaatı yaptıracak..

Şanlıurfa Vakıflar Müdürlüğü'nden kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa İli, Merkez (Haliliye) İlçesi, Süleymaniye Mahallesi'ndeki arsa üzerinde yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşin bedeli 4 milyon 721 milyon 685 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor

Şanlıurfa Eski Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor!

Şanlıurfa’nın vizyonunu geliştirmek ve değiştirmek adına başlatılan Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi’nde yıkım başladı!

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. TOKİ’ye devredilen alanda dükkanlar yıkılıyor.

Şanlıurfa Kentsel Dönüşüm'e Spor Kompleksi'de dahil olmalı!

Şanlıurfa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Canbeyli, bölgede gerçekleştirilecek Eski Sanayi Bölgesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Spor Kompleksi'nin dahil olması gerektiğini belirtti.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm'de 2. Etap başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etab'a geçiliyor. 2. Etap 1. Kısım start alacak.

şanlıurfa yol onarım çalışmaları Haberi

şanlıurfa yol onarım çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığfna bağlı ekipler, Şanlıurfa-Mardin Karayolu 2. Km'sinde Jandarma Alay Komutanlığı karşısında 25 metre genişliğinde yeni yol açma çalışmalarına başlarken, diğer yandan da MardinDiyarbakır Çevreyolu'na alternatif olacak 50 metrelik yolu da Cumhuriyet Parkı yanında açmak için çalışmalara başladı. İş makinelerinin aralıksız olarak mesai yaptığı bölgede açılacak olan yollar sayesinde yaşanan trafik sıkışıklığına çözüm üretmeyi planlayan Büyükşehir Belediyesi'nin ayrıca Şanlıurfa Müzesi önünde yolu duble yola dönüştürme çalışması sürüyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İpek yolu güzergâhında Balıklıgöl Devlet Hastanesi kavşağında yolda meydana gelen çökmeyi ortadan kaldırmak için bakım ve onarım çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi ğe açtı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığfna bağlı ekipler Eyyübiye İlçesi'nde bazı kırsal yollarda bakım ve onarım çalışması sürüyor. Oğulbey-PerşembeYeniköy-Kısas Mahallelerini...