05 / 08 / 2024

Şanlıurfada 220 okul inşaatı

Şanlıurfada 220 okul inşaatı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, 1 milyon 801 bini aşkın nüfusunun yüzde 70'i 30 yaş ve altında olan kentte her yıl 60 bine yakın çocuk okula başlıyor...

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Kuveytli hayırseverler Şanlıurfa'da okul yaptıracak!

Kuveytli hayırseverler tarafından Şanlıurfa'da inşa edilecek lisenin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törende, Eyyübiye Müftüsü Adem Dobur'un yaptığı dua sonrasında okulun temeline ilk harç ve tuğla yerleştirildi.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Orta Gelir kura sonucu 29 Kasım 2017!

TOKİ Kütahya Tavşanlı Orta Gelir kura sonucu 29 Kasım 2017 detayları haberimizde yer alıyor. Fiyatların 153 bin 220 TL'den başladığı projede kura çekilşi bugün yapılacak. 

Yeni Zelanda'dan Şanlıurfa'ya okul projesi!

Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Jonathan Andrew Curr, Şanlıurfa'da sığınmacı çocuklar için okul inşaatına başlayacaklarını belirtti. Curr, okul için anlaşmanın son aşamaya taşındığını söyledi.

6 şehirde toplam 59 okul, 7 yurt ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı!

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman'da, FETÖ ile irtibatlı oldukları belirlenen 59 özel okul, 7 öğrenci yurdu, 13 sağlık kuruluşu, 8 etüt merkezi, 1 vakıf, 13 dernek ve 1 kurs merkezi mühürlendi.

Mehmet Nuri Göçmen Şanlıurfa'da 4 yeni okul açacak!

Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Nuri Göçmen, tekstil ve inşaat sektöründeki başarısının ardından şimdi de eğitim sektörüne yatırım yaptı.

DKY Kartal Soğanlık ödeme seçenekleri!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal Soğanlık ödeme seçenekleri kapsamında 10 bin TL peşinat ödeniyor.

Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu'nda inşaat başladı!

Ders zilinin geçtiğimiz hafta çalmasıyla birlikte Şanlıurfa'da bir okul onarıma girdi. Şanlıurfa Mehmet Saçlı İlkokulu'nun bahçesi, tadilat nedeniyle moloz yığınlarıyla doldu. Okulun çatısında da onarım başlatan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tepki çekti.

DKY Kartal Soğanlık lokasyon bilgileri!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal Soğanlık lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Soğanlık DKY Kartal teslimleri ne zaman?

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 331 adet daire yer alıyor. Proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Soğanlık DKY Kartal teslimleri ne zaman?

Soğanlık DKY Kartal satış ofisi iletişim!

Ödemelerine göre 10 bin TL peşinat uygulanan proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Soğanlık DKY Kartal satış ofisi iletişim bilgilerine göre telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY Kartal Soğanlık ödeme koşulları!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal Soğanlık ödeme koşulları kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede konutların yanı sıra ofisler de bulunuyor. Peki Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

Şanlıurfada 220 okul inşaatı Haberi

Şanlıurfada 220 okul inşaatı

Yaklaşık 600 bin öğrencisiyle 48 ilin nüfusunu geride bırakan Şanlıurfa'da, inşaatı tamamlanan 220 okulda ilk kez ders zili çalacak. 


Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, 1 milyon 801 bini aşkın nüfusunun yüzde 70'i 30 yaş ve altında olan kentte her yıl 60 bine yakın çocuk okula başlıyor. Yaklaşık 600 bin öğrencinin bulunduğu Şanlıurfa bu rakamla; Bolu, Çanakkale, Edirne, Kastamonu ve Rize'nin de aralarında olduğu 48 kentin nüfusunu geride bırakıyor.


Taşımalı eğitimde Türkiye'de ilk sırada yer alan kentte okullaşma oranı yeni çalışmalarla her yıl artıyor.


İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenci sayısı bakımından Ankara,  İstanbul  ve İzmir'den sonra 4'üncü sırada bulunduklarını anımsattı.


Kentteki derslik sayısının yeterli olmadığını anımsatan İlci, şunları kaydetti:


"Öğrencilerimiz 60 kişilik sınıflarda eğitim görüyordu ama bu yıl böyle...