03 / 05 / 2024

Şanlıurfada beton mikseri

Şanlıurfada beton mikseri

ŞANLIURFA’da yokuş aşağı inerken kontrolden çıkan beton mikserinin altına alarak sürüklediği 2 kadın yaşamını yitirdi, sürücü de ağır yaralandı. Mikserin çarptığı evde de hasar oluştu.

Küçükçekmece’de metro şantiyesinde beton mikseri devrildi!

Küçükçekmece'de yapımı devam eden Mehmet Akif Metro İstasyonundaki şantiyede devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı.

Beton mikseri operatörü, evinde ahşap ev yapıyor!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir firmada beton mikseri operatörü olan Cumhur Günay, evinde kurduğu atölyede ağaç dalları ve köklerinden ahşap ev maketleri üretiyor.

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Beton mikseri, Yusufeli Barajı inşaatına havadan taşındı!

Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES inşaatına beton mikseri, kurulan çelik halatla havadan ulaştırıldı.

Şanlıurfa'da beton parke yapımında sona gelindi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesi’ne bağlı Gürcütepesi mevkisinde yapımında sona yaklaşılan kilitli beton parke yapım çalışmalarını inceledi.

Rize'de beton mikseri 40 metre yükseğe beton döktü!

İyidere'deki ÇAYKUR’a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında beton dökümü yapıldı!

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Prosand Kum Madencilik Hazır Beton Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prosand Kum Madencilik Hazır Beton Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mavlyuda Rejepova ve Emre Mutafçıoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Mahallesi'nde kuruldu.

Şanlıurfa 11 Nisan Meydan Projesi'nin durdurulması için dava açıldı!

Şanlıurfa Belediyesi Eski Meclis Üyesi Mehmet Cafer, 11 Nisan'da inşa edilen beton yapının hem yükseklip hem de ticaret imar alanının meclis kararına aykırı bir şekilde imar edildiğini gerekçe göstererek yürütmenin durdurulması için mahkemeye başvurdu.

Kütahya Tavşanlı'da asfalt şantiyesi verimli dönemlerini yaşıyor!

Tavşanlı Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı beton parke, büz elemanları ve asfalt şantiyesi 2015 yılında 24 kalemde alt yapı çalışmalarında kullanılması amacıyla üretim yaptı.

Beton binalar kümbet evlere dönüşecek!

Dünyanın ilk İslamüniversitesi kalıntılarının da bulunduğu Şanlıurfa'nın I Iarran ilçesinde,, sit alanındaki beton yapıların yerine kümbet evler yapılacak. Konik kubbeli evleri ve farklı mimarisiyle dikkati çeken tarihi ilçe, kente gelen ziyaretçilerin il

Şanlıurfa Harran'da binalar kümbet evlere dönüşecek!

Şanlıurfa’nın tarihi ilçesi Harran'da, Harran Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hazırladığı ortak proje kapsamında sit alanındaki beton yapılar yıkılarak yerine kümbet evler yapılacak.

Şanlıurfada beton mikseri Haberi

Şanlıurfada beton mikseri

Kaza, öğle saatlerinde Süleymaniye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir beton mikseri Birikethaneler Caddesi’nde yokuştan inerken, adı öğrenilemeyen sürücüsünün kontrolünden çıktı. Hızla ilerleyen mikser, kaldırımda minibüs beklediği öğrenilen ve adları belirlenemeyen 2 kadını altına alarak sürükledi. Beton mikseri, 2 kadını yaklaşık 5 metre sürükledikten sonra İzzet Çalışkan’a ait iki katlı eve çarparak durabildi.


İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin tarafından öldüğü belirlenen 2 kadının cesedi, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Mikser sürücüsü ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Evde hasar oluşan kazanın sonrası hurdaya dönen beton mikseri, yapılan çalışmayla yoldan kaldırıldı.


Kazada ölen kadınlarının kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı, kazayla ilgili soruşturma...