05 / 05 / 2024

şanlıurfada daire fiyatları

şanlıurfada daire fiyatları

Şanlıurfa'da imarlı arsaların tamamı tükendi, daire fiyatları da 1 milyon liraya kadar yükseldi...

DKY Kartal satılık daire fiyatları!

DKY Kartal satılık daire fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Soğanlık DKY Kartal Evleri DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyatları!

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyatları 397 bin 150 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 331 adet daireden oluşan projede daire tipleri 2+1.5'dan 6+1,5'a kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

DKY Kartal Soğanlık daire fiyatları!

DKY Kartal Soğanlık daire fiyatlarına göre metrekare birim kapsamında 3 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor. 2+1,5'ler 385 bin 750 TL'den başladığı proje Kartal metrosuna 200 metre yürüme mesafesinde yükseliyor.

Soğanlık DKY Kartal daire fiyatları!

Soğanlık DKY Kartal daire fiyatlarına göre daireler 385 bin 750 TL'den başlıyor ve 2 milyon 159 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor. Projede ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta kalan tutar için 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları!

Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinat, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i için ise ödemeler ya 1 yıl sonra ya da hemen başlıyor. Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları şöyle:

Şanlıurfa Deka Towers daire fiyatları!

Deka İnşaat tarafından Şanlıurfa' da hayata geçirilen Şanlıurfa Deka Towers projesi toplam 880 adet daireden oluşuyor. Proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Şanlıurfa Deka Towers daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Suriyeliler kiralık daire fiyatlarını patlattı!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen Suriyeliler, başta Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Hatay ve Mersin olmak üzere Türkiye’ nin birçok iline yerleşmeye başladılar...Suriyeliler kiralık daire fiyatlarını patlattı...

The First Rezidans satılık daire fiyatları!

Dairelerin minimum 500 bin liradan satıldığı The First Rezidans satılık daire fiyatları 'na haberimizden ulaşabilirsiniz...

İnnovia Park Beylikdüzü daire fiyatları!

Toplam 14 bin adet konuttan oluşan İnnovia Park Beylikdüzü daire fiyatları minimum 95 bin liradan başlıyor...

Dumankaya Ritim satılık daire fiyatları!

Teslim tarihinin Mayıs 2015 olarak belirlendiği Dumankaya Ritim satılık daire fiyatları 179 bin liradan başlangıç gösteriyor...

İnnovia Beylikdüzü satılık daire fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandığı innovia Beylikdüzü satılık daire fiyatları 95 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Spradon Vadi daire fiyatları!

Bahçeşehir'de 42 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Spradon Vadi daire fiyatları 154 bin liradan başlıyor...

Ve Güneşli Evleri satılık daire fiyatları!

Teslimlerinin Kasım 2014 tarihinde gerçekleşeceği Ve Güneşli satılık daire fiyatları 172 bin 700 liradan başlıyor...

şanlıurfada daire fiyatları Haberi

şanlıurfada daire fiyatları




Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Önal, kentte imarlı alan azlığı nedeniyle konut fiyatlarının sürekli yükseldiğini söyledi. Ev kiralarının 500 ile 2500 lira arasında değiştiği kentte, bazı semtlerde apartman dairelerinin 1 milyon liraya ulaştığını söyleyen Önal, "Fiyatlar yüksek ama buna rağmen konuta yönelik çok fazla talep var. Öyle ki, müteahhitlerimiz yeni bina yapacakları arsa bulamaz hale geldi. Biran önce yeni imarlı alanlar oluşturulmazsa, bu fiyatların önüne geçilemez" dedi. 


2 milyona dayanan nüfusu ile GAP’ın başkenti konumunda olan Şanlıurfa , son yıllarda imarlı alan yokluğu nedeniyle konut fiyatlarındaki yükselişiyle dikkat çekiyor. Ev kiralarının 500 ile 2500 lira arasında değiştiği kentte, apartman daireleri ise yaşları, semtleri ve niteliklerine göre 200 bin lira ile 1 milyon lira arasında alıcı buluyor. 



KONUT YAPACAK İMARLI ALAN...