02 / 05 / 2024

Şanlıurfada hangi alan kentsel dönüşüm alanı ilan edildi

Şanlıurfada hangi alan kentsel dönüşüm alanı ilan edildi

Bakanlar Kurulu'nun Şanlıurfa Eyyübiye İlçesi, Yenice, İkizce ve Şahinler mahalleleri içerisindeki Hayvanpazarı bölgesinin kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Ankara'da 6 taksitle 23 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam İsmetpaşa, Kemalpaşa ve Yukarı Çanlı mahallelerinde yer alan 23 adet arsayı satışa çıkardı.

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Şanlıurfa ve Mardin'de bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Şanlıurfa ve Mardin'de bazı bölgeler 1 ile 2'nci derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Murat Kurum, Şanlıurfa kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kenti ilgilendiren birçok önemli karar aldıklarını söyledi...

TOKİ Kütahya Tavşanlı'da teslimler başlıyor!

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesinde yer alan 79 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kartal Soğanlık konut ve ticaret alanı imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Soğanlık Mahallesi, 10676 ada, 168 parsele ilişkin Konut + Ticaret Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor.

Şanlıurfa Fuar Alanı'nın inşaatı başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın fuar ihtiyacının karşılanabilmesi için Karaköprü'de hayata geçirdiği fuar alanda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Fuar Alanı'nın ihalesi 5 Mayıs'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de hayata geçirilecek yeni fuar alanı için Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye 106 dönümlük mesire alanı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Yenice'ye 106 dönümlük mesire alanı inşa ediyor.

Şanlıurfa Mesire Alanı Yolu tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu piknikçilerin uğrak merkezi olan mesire alanını yaz sezonu öncesinde tamamen yenilendi.

Şanlıurfada hangi alan kentsel dönüşüm alanı ilan edildi Haberi

Şanlıurfada hangi alan kentsel dönüşüm alanı ilan edildi

Bakanlar Kurulu'nun Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice, İkizce ve Şahinler mahalleleri sınırları içerisinde bulunan Hayvanpazarı bölgesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yazısı üzerine kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi kararı bugün (27 Aralık 2014 Cumartesi) tarih ve 29218 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o karar; 


BAKANLAR KURULU KARARI

Karar Sayısı : 2014/7021


Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice, İkizce ve Şahinler mahalleleri sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 5/11/2014 tarihli ve 8682 sayılı yazısı üzerine, 5393 sayılı Belediye Kanununun 73 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 24/11/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.




Kararın eklerini indirmek için