24 / 07 / 2024

şanlıurfada su sorunu çözülüyor

şanlıurfada su sorunu çözülüyor

Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesini suyla buluşturacak Terfi Sulaması 2'inci Kademe İnşaatı'nın sözleşmesinin imzalandığı bildirildi.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Kartal Soğanlık'ta önce tapu, sonra alt yapı sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Soğanlık'ta önce tapu, sonra da altyapı sorununun çözdü...

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Yüksekova'nın su sorunu çözülüyor!

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden bir yapılanma ve değişim sürecine girdiğini söyledi.

Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalar başladı. Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Şanlıurfa Eyyübiye'de çarpık kentleşmenin önüne geçilecek!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında kentte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekinci, kentsel dönüşüm ve tapu sorunu ile ilgili gelinen son noktayı anlattı.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'de 40 yıllık yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Yıldız Mahallesinin yol sorununu çözdü. 40 yıldır yol ihtiyacı giderilmeyen Yıldız Mahallesi'nin yolları yenilendi.

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

şanlıurfada su sorunu çözülüyor Haberi

şanlıurfada su sorunu çözülüyor

Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesini suyla buluşturacak Terfi Sulaması 2'inci Kademe İnşaatı'nın sözleşmesinin imzalandığı bildirildi. Orman ve Su işleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Şanlıurfa'nın hasretle beklediği terfi sulama inşaatının tamamlanmasıyla birlikte, 156 bin 160 dekar zirai araziye sulama suyu sağlanacak. Ayrıca proje kapsamında saha üzerinde sanat yapıları, drenaj kanalları, yaklaşım kanalları ve pompa istasyonları yapılacak" denildi. 

Bizim...