27 / 04 / 2024

şanlıurfadaki spor kompleksleri

şanlıurfadaki spor kompleksleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Birecik'te de gerek altyapı gerekse üstyapı hizmetlerinde yatırımlarını sürdürüyor. İlçe merkezi ile kırsalda yürütülen çalışmalarla Birecikliler hak ettikleri hizmetlere kavuşuyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde başlatılan Prestij caddesi çalışmaları kapsamında vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, inşa etmiş olduğu modern caddelerle 7'den 70'e herkesin takdirini kazanıyor.

Şanlıurfa Akçakale Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeleri birbiri ardına sürüyor. İlçenin alt ve üst yapısında bir çok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez semt pazarı ve spor kompleksinin temel atımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Spor Toto'dan Şanlıurfa'ya 17 milyon TL'lik yatırım!

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Şanlıurfa'ya son 5 yılda 17 milyon TL'lik yatırım yaptı. 

Şanlıurfa'daki stadın adı '11 Nisan' oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

23 şehre 25 stadyum projesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

23 şehre 25 stadyum projesi kapsamında on ilde inşaatı tamamlanıp kullanıma sunulan spor kompleksleri mecliste konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a 8 soru sordu..

Seyrantepe Spor Kompleksi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Şanlıurfa Yenice Spor Salonu açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yenice Spor Salonu'nu hizmete açıyor.

Şanlıurfa Kentsel Dönüşüm'e Spor Kompleksi'de dahil olmalı!

Şanlıurfa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Canbeyli, bölgede gerçekleştirilecek Eski Sanayi Bölgesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Spor Kompleksi'nin dahil olması gerektiğini belirtti.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 2 spor tesisi hizmet açıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de her mahalleye spor salonu inşa ediliyor. Bölgede Eyüpnebi ve Osmanlı Mahallesi Ak Evler Spor salonları hizmete açıldı.

Şanlıurfa'ya yeni spor kompleksi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin sportif faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla 13 ayrı ilçede yürüttüğü hizmetlerine son sürat devam ediyor

Şanlıurfa Süleymaniye İmam Hatip Lisesi'ne halı saha!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında yapımına başladığı 20 spor tesisinin yapımını tamamlayarak birer birer hizmete açıyor.

WAW Holding'ten Kırıkkale’ye 288 milyon liralık konut projesi!

Kırıkkale’de sosyal tesis, kültürel ve spor kompleksleri ile yaşam alanlarını kapsayan 288 milyon liralık yatırım inşa ediliyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor.

şanlıurfadaki spor kompleksleri Haberi

şanlıurfadaki spor kompleksleri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ŞUSKİ, Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, altyapı, üstyapı ve park-bahçelerdeki çalışmalarına yoğun tempo ile devam ederken, Birecikliler yeni yatırımlarla değişime ortak oluyor.


ALTYAPIDA BÜYÜK REVİZYON


Tüm ilçelerde 'Altyapı Sorunlarına 100 Yıllık Çözümler" hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin uygulaması ile Birecik'in altyapısı sil baştan yenilendi. Fırat nehrinin kenarında bulunan ve kış aylarında yıllardır su taşkınlarıyla sorunlar yaşayan bölge vatandaşı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.


Bu kapsamda ilçe genelinde sistemli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi,  son bir yılda 4 bin metre kanalizasyon hattı, 3 bin metre yağmur suyu hattı 25 bin 700 metre de içme suyu hattı çekti.


Çalışmalarında uzun ömürlü ve kaliteli malzemeler kullanan ŞUSKİ, kırsal bölgelerde de 2017 planlaması...