16 / 05 / 2024

Santa Pera Hotel satılık

Santa Pera Hotel satılık

Beyoğlu'nda ki Santa Pera Hotel olarak faaliyet gösteren bina satışa çıkarıldı. Binan satış bedeli ise 10 milyon 500 bin dolar.

Paya Pera Hotel İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paya Pera Hotel İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaghoub Asadzadeh tarafından kuruldu. 

Beyoğlu Santa Pera Hotel 10.5 milyon dolara satılıyor!

Beyoğlu'nda ki Santa Pera Hotel olarak faaliyet gösteren bina satışa çıkarıldı. Binan satış bedeli ise 10 milyon 500 bin dolar.

Pera Palace Hotel Jumeirah, Hollywood ödülü aldı!

Dünyanın saygın ve ödüllü gezi rehberi Fodor’s Travel, Pera Palace Hotel Jumeirah’ı, “Hollywood İhtişamını Yaşatan En İyi 10 Otel”inden biri olarak olarak seçti.

Pera Palace Jumeriah Dünyanın en lüks tarihi oteli seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan "World Luxury Hotel Awards" 2014'te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı. Dünya'nın en ikonik 10 oteli arasına girdi.

En Lüks Tarihi Otel Pera Palace Hotel Jumeirah seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan “ World Luxury Hotel Awards ” 2014’te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı.

Pera Palace Hotel Jumeirah En Lüks Tarihi Otel seçildi!

Pera Palace Hotel Jumeirah, dünyada turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan “World Luxury Hotel Awards” 2014’te, En Lüks Tarihi Otel ünvanını kazandı.Pera Palace Hotel Jumeirah en lüks tarihi otel seçildi.

Pera Palace Hotel'in geliri restorasyon çalışmasından sonra yüzde 50 arttı!

DEMSA Group’un sahibi Demet Sabancı Çetindoğan, “Pera’yı yeniledik. İç mekânı yeniden kendi dönemine uygun olarak giydirdik Restorasyonun ardından yüzde 50 gelir arttı. Sadece pastane girişi yüzde 30 yükseldi” dedi...

Pera Palace Hotel'e IHA'dan iki ödül birden!

Bloomberg Televizyonu ile ortaklaşa gerçekleştirilen Uluslararası Otel Ödülleri (International Hotel Awards - IHA) Avrupa kategorisinin 2011 yılı sonuçları, Londra Savoy Otel'de gerçekleştirilen davette açıklandı

Pera Palace Hotel Atatürk Müze Odası'na özel halı dokundu!

Mustafa Kemal Atatürk'ün cephe dönüşlerinde adeta evi gibi kullandığı, ülke için önemli kararlar aldığı ve üst düzey misafirlerini ağırladığı Pera Palace Hotel'in 101 numaralı odası; 1981'de Ata'nın eşyalarının da sergilendiği bir müze oda haline getirilm

Pera Palace, İstanbul'un batıya dönen yüzü!

Tarihe tanıklık eden Tepebaşı 'ndaki Pera Palace Hotel açıldığı günden bu yana kralların, kraliçelerin, sanatçıların İstanbul 'daki evi oldu. Otel ünlü konukları kadar esrarengiz geçmişiyle de her daim ilgi çekiyor. Mecmua dergisi araştırdı...

Pera Palas, Şehrin Hanımefendisi seçildi!

Conde Nast Traveller, 2011 yılının en iyi otellerini içeren 'Hot List'ini açıkladı. Derginin her yıl yaptığı ve tüm dünyadan sadece 65 oteli kapsayan listede, bu sene Pera Palas Hotel, "Şehrin Hanımefendisi" özel ibaresiyle yer aldı

Hotel Ritz'in genel müdürü Ömer Acar'ın işine son verildi!

1898'den beri Paris'in en lüks ve en görkemli oteli olan Ritz'in 6 yıllık müdürü Ömer Acar'ın işine son verildi.  Paris'in ünlü meydanı Vendome'daki 113 yıllık Hotel Ritz'i çoğumuz, Prenses Diana ve sevgilisi Dodi Al-Fayed ile hatırlıyoruz....  

The House Hotel'lerin mimari tasarımı Seyhan Özdemir'e ait!

The House Hotel ve House Cafe 'lerin ortaklarından Canan Özdemir ve Autoban Mimarlık 'ın kurucularından ablası Seyhan Özdemir: “Artık toplantılarda birbirimizin cümlelerini tamamlıyoruz ”

Santa Pera Hotel satılık Haberi

Santa Pera Hotel satılık


Beyoğlu'nda bir bina daha satılıyor, uzun yıllardır Santa Pera Hotel olarak faaliyet gösteren bina satışa çıkarıldı.


Refik Saydam caddesi üzerinde oldukça dikkat çeken bir köşeye konumlanmış otelin yakın çevresinde birçok kafe, restoran, bar, otel, iş ve eğlence mekanı bulunuyor. Nostaljik mimarisi, konumu ve Pera Müzesi, Galata ve Taksim Meydanı'na yürüme mesafesinde olması binanın cazibesini artırıyor.


Eski Bale Hotel'in yerine 2005 yılında Santa Pera Hotel olarak hizmete giren otel, geçen yıldan bu yana kapalı.


İstanbul otellerinin son iki yıldır mustarip olduğu talep düşüklüğü nedeniyle kapılarını kapattığı tahmin edilen otel için emlak ofisleri tarafından ilanlar verilmiş durumda.


Arkadaşımız Özlem Kapar Bayburs'un duyumlarına göre başlangıçta 13 milyon dolar isteyen bina sahipleri talep gelmemesi üzerine şu anda fiyatı 10 milyon 500 bin dolara çekmişler.


Otelin genel durumunun pekiyi...