28 / 04 / 2024

santral imar harcı

santral imar harcı

Rüzgar enerjisinde önde gelen oyuncuların buluşacağı Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi’nde yatırım fırsatları anlatılacak. Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı TÜREK 2014, 5-6 Kasım'da İstanbul’da gerçekleştirilecek.

İskan harcı 2022 ne kadar oldu?

2022 yılı ile birlikte yeniden belirlenen imar harçları arasında yapı kullanma izin belgesi yani iskan harcı da yer alıyor. Peki, iskan harcı ne kadar oldu?

İmar durum belgesi harcı 2022 ne kadar?

Belediyelerden talep edilen belgeler için belli oran veya miktarlarda harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, imar durum belgesi harcı 2022 ne kadar?

İmar durumu harcı 2021!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki 2021 imar harçları ne kadar? İşte imar durumu harcı 2021...

Yeni yapılar inşaat ve imar harcından muaf!

İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa yürürlüğe girdi. Yapılacak yapılara ilişkin ruhsat ve izinler, Belediye Gelirleri Kanunu'na göre alınan bina inşaat harcı ve imarla ilgili harçlardan da muaf olacak. 

Bergama’da imar harcında yüzde 25 indirim!

Bergama Belediyesi'nin 2020 yılının ilk meclis toplantısında 6 ay boyunca imarda alınan tüm harçlarda indirim yapıldığı açıklandı. 

Bergama Belediyesi'nden 2020'de imar harcında indirim!

Yeni yılın ilk meclis toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Bergama Belediyesi, yeni yıla müjdeli haberlerle başladı.

İstanbul 2019 imar harcı ne kadar?

2019 imar harçları İBB İmar Müdürlüğü tarafından açıklandı. Peki İstanbul 2019 imar harcı ne kadar? İşte tüm detaylar...

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

İmar durumu harcı 2019!

Bir arsaya ait imar durumu belgesi, belediyeye müracaat edilerek alınabiliyor. Bunun için belli oranlarda harç ödenmesi gerekiyor. Peki, imar durumu harcı 2019 ne kadar?

İmar durumu harcı 2018!

2018 yılında tahsil edilecek imar harçları İBB tarafından açıklandı. Peki, 2018'de imar durumu belgesi almak için ne kadar ödeme yapılacak? İmar durumu harcı 2018 ne kadar?

İnşaat ruhsatı harcı 2018!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından imar harçları açıklandı. Peki, inşaat ruhsatı harcı 2018 ne kadar oldu?

İmar durumu belgesi harcı 2017!

İnşaata başlamadan önce yapılacak binaya mimari proje hazırlamak için bölgenin imar durumunun öğrenilmesi gerekiyor. Aksi takdirde imara uymayan yapılara iskan belgesi düzenlenmiyor.

Adil Çelik: İmar çalışmalarında önemli mesafeler kat ettik!

Çelik, "Adaletli 18 uygulaması yapmak her babayiğidin harcı değil. 18 uygulamaları çok hızlı bir şekilde yapılabilir ancak bu adil olmaz. Kul hakkı yememek için temkinli ve emin adımlarla imar çalışmalarını yapıyoruz" dedi.

santral imar harcı Haberi

santral imar harcı

Türkiye Rüzgâr Enerjisi Birliği (TÜ- REB) tarafından düzenlenen Türkiye Rüzgâr Enerjisi Kongresi, TÜ- REK 2014, 5-6 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. TÜREK 2014’e, dünyanın önde gelen rüzgâr enerjisi oyuncularının yanı sıra, rüzgâr enerjisi alanında faaliyet gösteren küresel ve bölgesel kuruluşların başkan ve yöneticileri de katılacak. 


Etkinliğin açılış konuşmalarını, TÜREK 2014 Organizasyon Komitesi Başkanı Murat Mercan, Avrupa Rüzgâr Enerjisi Birliği (EWEA) Başkanı Thomas Becker, Küresel Rüzgâr Enerjisi Konseyi (GWEC) Başkanı Dr. Klaus Rave, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol KAYA, TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu yapacak. Açılış konuşmalarının ardından, etkinliğin en önemli oturumu yapılacak. Moderatörlüğünü DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın yapacağı oturumda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Danimarka...