29 / 04 / 2024

Sany

Sany

Oyun konsolu dünyasının en önemli isimlerinden birisi haline gelen PlayStation serisi, herkes için eğlencenin yeni adı olmuş durumda. Sizde ailecek ya da arkadaşlarınızla, eğlenceli vakit geçirmek isterseniz 1 Eylül 2022 Playstation fiyat listesi..

Alman devi Türkiye'yi seçti! İzmir'de üretim yapılacak

30 yılı aşkın süredir Türkiye'de madeni yağ üreten TotalEnergies Turkey Pazarlama, Alman beton firması Putzmeister Türkiye ile SANY Orijinal Yağlarının üretimi için üç yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı. İşte tüm detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu'na Sany imzası!

5 seneden kısa bir süre içerisinde Türkiye pazarında en çok tercih edilen markalardan biri haline gelen SANY, Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) projesinde fore kazık makinaları ve paletli vinçleri ile boy gösteriyor.

Sany Haberi

Sany

Ultra yüksek hızlı SSD ile yıldırım hızında yüklemenin yanı sıra dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetik1 ve 3D ses desteğiyle daha fazla sürükleyicilik deneyimi yaşayın ve muhteşem yeni nesil PlayStation oyunlarını keşfedin.

Dinamik direnç özelliği, seçili PS5  oyunlarında oyun içi donanım ve nesnelerle kurulan etkileşimin gerilim düzeyini taklit eder ve siz sanki oyundaymışsınız gibi hissedersiniz. 3D ses özelliğine sahip kablosuz kulaklıkları sayesinde PS5 konsolunuzda keyifle oynayın.

DualSense Şarj İstasyonu özelliği ile PlayStation 5 konsolunuza bağlamadan iki adede kadar kablosuz kontrol cihazını şarj edebilirsiniz.

PlayStation 5'in teknik özelliklerinin arasında 3.5 GHz frekansında AMD Zen 2 mimarisi üzerinde 8 çekirdekli bir işlemci sizleri bekliyor. PlayStation 5, size AMD ekran kartı sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyor. GPU mimarisi ise AMD'nin özel olarak  geliştirdiği RDNA 2'ye...