16 / 05 / 2024

sapanca Araplar için müstakil villa

sapanca Araplar için müstakil villa

Son yıllarda zengin Araplar'ın gözdesi haline gelen Sapanca'da, Kartepe ormanları içinde sadece Araplar'ın yaşayacağı site içinde müstakil villalar yapılıyor. Bölgede şu ana kadar Araplar için Sapanca Gölü manzaralı yaklaşık 200 müstakil...

GİGDER, olağanüstü çalıştay için düğmeye bastı! Yabancıya konut satışında hedef 25 milyar dolar! 

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), ‘vatandaşlık’ ve ‘oturum’ programlarını detaylıca analiz etmek için Sapanca’da 20-21 Temmuz tarihlerinde bir çalıştay gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Araplar, YPG/PKK'nın kundakladığı evler için tazminat istiyor!

Suriye'nin kuzeydoğusunda bulunan Haseke ilinde 4 sene önce terör örgütü YPG/PKK tarafından evleri kundaklanan Keşkeş Cebur köyünün eski sakinleri, örgütü protesto ederek, tahrip edilen evleri için tazminat talep etti.

Araplar konut satın almak için Samsun'a akın etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölge Başkanı Murat Toktaş, Arapların konut satın almak için Samsun'a akın ettiğini söyledi. Toktaş, bölgenin Körfez ülkelerinden talep görmeye başladığını söyledi.

Kerkük'ün imarı için Türkiye'den destek talebi!

Irak Kerkük'te yaşayan Araplar, terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan bölgelerin yeniden imarı için Türkiye'nin desteğini bekliyor.

Kamil Berk: Pek çok proje için teklif alıyoruz!

NG Hotels'in Sapanca diğeri de Afyon'da olmak üzere 2 oteli ve toplam 1.750 yatak kapasitesi bulunuyor. NG Hotels icra Kurulu Başkanı Kamil Berk, "Pek çok proje için teklif alıyoruz." diyor.

Sapanca Belediyesi imar planları için toplanacak!

Sapanca Belediyesi, Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan imar planları ve imar projeleri için bir araya toplanacak.

Araplar Ordu'ya yatırım için geliyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Arabistan’dan gelen ziyaretçiler sadece turizm açısından değil, yatırım için de geliyor. ‘Ne yapabilirizin’ peşindeler.” dedi.

Aksoy Holding İstanbul'da otel açmak için yer arıyor!

Aksoy Group'un Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Aksoy, Türkiye'yi Wellness-SPA üssü yapmaya çalışıyor. Şirket Sapanca'da Richmond NUA otelinin benzerini açmak için İstanbul'da yer arıyor.

Aydın Yılmazer, Nafi Güral'a yatırımları için teşekkür etti!

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, NG Grup Kurucu Başkanı Nafi Güral'a Sapanca'ya yaptığı yatırımlar için teşekkür plaketi takdim etti.

Cathay İnvest Araplarla 2 yeni proje için anlaştı!

Türk müteahhitler gücüne güç katmak ve daha görkemli projeler inşa etmek için Körfez yatırımcılarını projelerine ortak etmeye başladı. Cathay İnvest 300 milyon dolarlık iki proje için Araplar'la anlaştı .

Sapanca ormanlarındaki inşaat iznini kim verdi?

Sapanca ormanlarındaki inşaat izinlerinin, eski adı Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlatılan imar planlarına uygun olarak verildiği ortaya çıktı.

sapanca Araplar için müstakil villa Haberi

sapanca Araplar için müstakil villa

Son yıllarda zengin Araplar'ın gözdesi haline gelen Sapanca'da, Kartepe ormanları içinde sadece Araplar'ın yaşayacağı site içinde müstakil villalar yapılıyor. Bölgede şu ana kadar Araplar için Sapanca Gölü manzaralı yaklaşık 200 müstakil dubleks villa yapılırken, bu yıl 100'ün üzerinde müstakil dubleks için villa için Sapanca Belediyesi'nden ruhsat alındığı belirlendi.


Son 3 yıl içerisinde Katar, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden Türkiye'ye gelen Araplar, tatil için İstanbul'a yakınlığı nedeniyle Sapanca'yı tercih etti. Buradaki lüks otellerde kalan Araplar, özellikle göl manzaralı orman arazilerine büyük ilgi gösteriyor. Ttalepler doğrultusunda da merkezi Kuveyt ve Katar'da bulunan firmalarla Sakarya'daki müteahhit firmalar ortaklaşa Arap zenginleri için peş peşe site içinde müstakil dubleks villalar inşa etmeye başladı.


Sapanca'da ormanlık alan içerisinde, bilgilendirme tabelaları da Arapça olan villa inşaatları devam...