09 / 05 / 2024

Sapanca Gölü Çelik İsale Hattına tünel mi açılacak

Sapanca Gölü Çelik İsale Hattına tünel mi açılacak

Projenin geldiği aşama hakkında bilgiler veren Başkan Zeki Koçoğlu, "Çelik isale hattının tamamlanmasıyla şehirde genel su kesintileri sona erecek. Yaklaşık 11 kilometre uzunluğundaki hattın 9 kilometrelik bölümü tamamlandı" dedi

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Sapanca Lake Villas geliyor! Sapanca Gölü'nün kıyısına 19 villa!

Nexonya imzasıyla hayata geçen Sapanca Lake Villas, kullanıcılarına akıllı villa konsepti sunuyor. Toplam 19 lüks villadan oluşan projenin detayları yatırımcılar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Sapanca Lake Villas projesine dair merak edilenler...

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Bozduman tarafından kuruldu.

Sapanca Gölü’ndeki kaçak pansiyonlara ceza!

Sapanca Gölü kaçak yapılaşmayla gündeme geldi. Bölgede bulunan kaçak pansiyonlara toplamda 50 bin 700 TL para cezası kesildi.

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanrıgül tarafından kuruldu. 

Sıla 1,5 milyon TL'ye Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı!

Sıla, Kırkpına Tepebaşı mevkiinde, Sapanca Gölü manzaralı lüks villa aldı. Ünlü popçu yeni evine 1,5 milyon TL ödedi.

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

Vildan Gülçelik, Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesinde 21.sırada!

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden 100 mükellefi açıkladı. Semahat Sevim Arsel ilk sırada yer alırken Vildan Gülçelik 21. sırada yer aldı.

Sapanca Gölü Koruma Eylem Planı'nda sona gelindi!

Kocaeli İSU ve Sakarya SASKİ genel müdürlükleri tarafından yapılan Sapanca Gölü Eylem Planı son aşamaya geldi. Göl havza koruma eylem planı ve özel hüküm belirleme projesi kapanış toplantısı yapıldı.

Sapanca Gölü havzası kontrol altında!

Sapanca Gölü Havzası Özel Hükümleri Belirleme Toplantısı, Sakarya Sapanca’da yapıldı.Toplantıya katılan Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, “Sapanca Gölü, bölgenin en önemli içmesuyu kaynağıdır'' dedi.

Abdullah Gül Sahabiye dönüşüm projesi için oy kullandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden 11. Cumhurbaşkanı Gül, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde uygulanması planlanan 3 ayrı projenin maketlerini inceledi ve Başkan Çelik'ten projeler hakkında bilgiler aldı.

Sakarya'da inşa edilen çelik isale hattının açılı!

Sapanca Gölü'nden şehre su ulaştıran daha önceki 3 isale hattının, eski hat olması ve ayrıca güzergahtaki sıkıntı sebebiyle zaman zaman su kesintilerine sebep oluyordu.

Sapanca Gölü için Başbakanlık genelgesi hazırlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının Sapanca Gölü'nün daha iyi korunmasına yönelik aldığı kararlar doğrultusunda, çalışmaların daha etkin yürütülmesi için Başbakanlık genelgesi hazırlanacak.

Sapanca Gölü Çelik İsale Hattına tünel mi açılacak Haberi

Sapanca Gölü Çelik İsale Hattına tünel mi açılacak


Sapanca Gölü'nden şehre içme suyu transferini gerçekleştirecek olan çelik isale hattının çalışmaları sürüyor. Projenin geldiği aşama hakkında bilgiler veren Başkan Zeki Koçoğlu, "Çelik isale hattının tamamlanmasıyla şehirde genel su kesintileri sona erecek. Yaklaşık 11 kilometre uzunluğundaki hattın 9 kilometrelik bölümü tamamlandı. Hattın geçeceği güzergahta 453 metre uzunluğunda bir de tünel inşa ediyoruz. Şu ana kadar tünelin 50 metrelik bölümü açıldı" dedi. 


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından başlatılan, Sapanca Gölü'nden şehre içme suyu transferini gerçekleştirecek olan çelik isale hattının çalışmaları sürüyor. 

Çelik isale hattının daha önce inşa edilen üç hattan farklı bir güzergahta inşa edildiğini belirten Başkan Toçoğlu, "Bilindiği üzere bugüne kadar üç isale hattı inşa edilmiş ancak eski oluşları sebebiyle zaman zaman bir isale hattı patlağı sorunu yaşanıyordu. 


Bu...