26 / 05 / 2024

sapanca gölü taş ocağı işletme izni iptali

sapanca gölü taş ocağı işletme izni iptali

Yargı, Sapanca Gölü ve civarındaki çevre katliamına izin vermedi. 2 milyon kişinin içme suyu ihtiyacını karşılayan gölün kenarına açılan taş ocağının işletme iznini iptal eden mahkeme kararıyla birlikte bir yanlıştan dönülmüş oldu...

Japon profesör Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Japonya Tohuku Üniversitesi Profesörü Shinji, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili konuştu. Shinji uyardı: Kahramanmaraş'ta güçlü bir deprem yaşanma olasılığı...

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli yapıldı!

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Keler tarafından kuruldu.

Sapanca Gölü’ndeki kaçak pansiyonlara ceza!

Sapanca Gölü kaçak yapılaşmayla gündeme geldi. Bölgede bulunan kaçak pansiyonlara toplamda 50 bin 700 TL para cezası kesildi.

Deva Turizm  İnşaat Gıda Taşımacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Deva Turizm Tekstil Mobilya İnşaat Gıda Taşımacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Deva Turizm  İnşaat Gıda Taşımacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'e yapıldı. 

sapanca gölü taş ocağı işletme izni iptali Haberi

sapanca gölü taş ocağı işletme izni iptali

Yargı, Sapanca Gölü ve civarındaki çevre katliamına izin vermedi. 2 milyon kişinin içme suyu ihtiyacını karşılayan gölün kenarına açılan taş ocağının işletme iznini iptal eden mahkeme kararıyla birlikte bir yanlıştan dönülmüş oldu. Aynı yerde 40 yıl önce açılan taş ocağı da yargı kararı üzerine kapatılmıştı.


İki milyon kişiye içme suyu sağlayan Sapanca Gölü’nün kenarında açılan taş ocağının işletme izni mahkeme tarafından iptal edildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, geçen yıl Hızlı Tren Projesi için Devlet Demiryolları’na, Yanık köyünde taş ocağı işletme izni vermişti. Köy Muhtarı Sibel Baykal, ocağın Sapanca Gölü’nde geri dönüşümü mümkün olmayan kirliliğe sebep olacağını, bu sebeple konuyu yargıya taşıdıklarını söyledi.


90 hektar alanda 5 yıllığına verilen izinle TCDD ile çalışan firma, taş ocağını işletmek için hazırlıklara başladı, ancak...