06 / 05 / 2024

sapanca İstanbuldere Islah Projesi

sapanca İstanbuldere Islah Projesi

İstanbul Dere Islah Projesi ile ilçede çağdaş bir yürüyüş yolu ve yaşam alanı kazandıracak olan Sapanca Belediyesi, Yılmaz caddesi (Mavi Kent) İstanbul dere etrafında çalışma başlattı.

TOKİ Sakarya Sapanca'da 500 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Sakarya ili Sapanca ilçesi 500 kişilik yurt binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Sapanca'ya 5.5 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Sapanca Muhtelif Yerler İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi...

Ayaş-Sapanca hattı İpekyolu'na dönmeye hazırlanıyor!

Ankara-İstanbul arasındaki en kısa ve eğlenceli alternatif olma özelliğini günümüzde de koruyan Ayaş-Sapanca hattı, İpekyolu döneminin parlak günlerine dönmeye hazırlanıyor

Sapanca'ya yeni spor kompleksi müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Güzel Sapanca’mıza yeni bir spor kompleksi kazandıracağız. Görüşmeler tamamlandı. Yer tespitini sonlandırdık. Proje masaya gelmeye çok yakın. Sapanca’mıza hayırlı olsun” dedi.

Sapanca ormanlarındaki inşaat iznini kim verdi?

Sapanca ormanlarındaki inşaat izinlerinin, eski adı Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlatılan imar planlarına uygun olarak verildiği ortaya çıktı.

Sapanca'da sit alanlarına imar geliyor!

Sapanca’da bulunan sit alanlarına imar gelmesi için en zor aşama kaydedildi. Sapanca’nın kıyı kenar çizgisi kodu 32.50 olarak belirlenerek askıya çıktı.

Sapanca Kocaeli’ye bağlanmak istiyor!

İstanbul’dan bir çok kişinin hafta sonunu geçirmek için akın ettiği, son dönemde Arap yatırımcıların da keşfettiği Sapanca İlçesi’nde esnaf, "Kocaeli’ne bağlanmak istiyoruz" diye kampanya başlattı.

Sapanca Gölü için Başbakanlık genelgesi hazırlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığının Sapanca Gölü'nün daha iyi korunmasına yönelik aldığı kararlar doğrultusunda, çalışmaların daha etkin yürütülmesi için Başbakanlık genelgesi hazırlanacak.

Sapanca Ormanları'na villa doldu!

Sapanca'ya son birkaç yılda Araplar akın ediyor. İlçeye bağlı göl manzaralı orman ev ve araziler, Türk ortaklı Arap yatırımcılarda satın alınarak, fiyatların 650- 700 bin dolara kadar villaların inşa edildiği Villaköy'lere dönüşüyor.

Araplar Sapanca'da ev ve arsa fiyatlarını arttırdı!

Sapanca'da, yaz-kış önemli bölümü Suudi Arabistan ve Katar'lı olmak üzere Araplara rastlanıyor. Birçoğu daha önce yapılan villalarda oturan Arapların gelişiyle, bölgedeki ev ve arazi fiyatları da katlandı.

Sapanca Villaköy'de villalar 650 bin TL'ye!

İl Büyükşehir yasası Arap turistlere yaradı. Sapanca Gölü manzaralı villaköylere ilgi arttı. Fiyatı 650 bin doları bulan lüks villalara en çok talep Suudi, Katar, Dubaili Araplardan geliyor.

Sapanca, Arap yatırımcıların yeni gözdesi!

Gölü ve yemyeşil örtüsüyle göl ve dağ turizminde büyük ilgi gören, İstanbulluların doğayla baş başa stres atmak için akın ettiği Sapanca'ya, son birkaç yılda Araplar akın ediyor.

Arap yatırımcıların yeni gözdesi Sapanca!

Göl ve dağ turizminde büyük ilgi gören, peş peşe 5 yıldızlı oteller inşa edilen, hafta sonları özellikle İstanbulluların doğayla baş başa stres atmak için akın ettiği Sapanca'ya, son birkaç yılda Araplar akın ediyor.

sapanca İstanbuldere Islah Projesi Haberi

sapanca İstanbuldere Islah Projesi

İstanbul dere Islah Projesi ile ilçede çağdaş bir yürüyüş yolu ve yaşam alanı kazandıracak olan Sapanca Belediyesi, Yılmaz caddesi (Mavi Kent) İstanbul dere etrafında çalışma başlattı.

Sapanca Belediyesi olarak ilçeye değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Kent yaşamında insanların nefes alabileceği doğal alan ve mekânlar oluşturmayı çok önemsiyoruz. Proje tamamlandığında derede pırıl pırıl su akacak. Bölge Yürüyüş yolu, dinlenme alanı, yaşam alanı kazanacak. Yılmaz Caddesi (Mavi Kent) İstanbul dere Islahı projemiz ile kentimize görsel zenginliği ile seçkin bir alan kazandıracağız” şeklinde...