13 / 05 / 2024

Sapanca Kestanelik TOKİ

Sapanca Kestanelik TOKİ

TOKİ tarafından Sapanca Kestanelik'te inşa edilen 447 daire için 141 başvuru geldi. Başvuru sayısının düşüklüğü fiyatlarının yüksekliği sebebiyle kaynaklandı.

TOKİ Sapanca'da teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor!

TOKİ Sakarya Sapanca projesindeki 127 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

TOKİ Sakarya Sapanca başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Sakarya Sapanca projesinde yer alan 127 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Sapanca konutları Temmuz'da teslim edilecek!

TOKİ tarafından Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 740 konut temmuz ayı içerisinde hak sahiplerine teslim ediliyor.

Sapanca TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Sakarya Sapanca projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Sapanca TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Sakarya Sapanca TOKİ projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Sapanca başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Sapanca projesinde yer alan 217 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Sakarya Sapanca TOKİ son başvuru günü!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde 325 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sapanca TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde yer alan 325 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Sapanca başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Sakarya Sapanca projesinde yer alan 325 adet konut için başvurular 24 Temmuz-29 Eylül tarihleri arasında kabul edilecek.

Sapanca TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Sakarya Sapanca başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projede 369 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sakarya Sapanca'da 369 konut inşa edecek!

TOKİ Sakarya Sapanca'da 369 konut hayata geçirecek. Fiyatların 252.787,99 TL'den başladığı projede satışlar açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir 2017 başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sakarya Sapanca Alt Gelir Grubu kapsamındaki 740 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Sakarya Sapanca 2017 başvuruları!

369 konutluk TOKİ Sakarya Sapanca projesindeki daireler açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Sakarya Sapanca 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Sapanca Kestanelik TOKİ Haberi

Sapanca Kestanelik TOKİ

TOKİ tarafından Sapanca Kestanelik mevkisinde yapımı devam eden ve fiyatlarının yüksekliği sebebiyle eleştirilen 3+1 konutlar beklendiği gibi ilgi görmedi. Brüt 119,68 metrekare, 124,32 metrekare ve 130,80 metrekare olarak 233 bin 695 lira ile 296 bin 467 lira arasında fiyatlarla satışa sunulan 3+1, 447 adet daire için yapılan başvuru sayısı sadece 141 de kaldı. TOKİ'de yer alan bilgilere göre konut seçimleri 10-17 Nisan 2017 tarihleri arasında belirlenen programa göre gerçekleşecek. Haber hattımıza mesaj gönderen bazı vatandaşlar ise konut seçim sırasının banka başvuru tarihine göre belirlenmediği iddiasında bulundu. 


BAŞVURU LİSTESİ

TOKİ'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre 3+1 konutlar için başvuruda bulunan vatandaşlar şunlar: "Abdul Akçay, Adnan Demircioğlu, Ahmet Gül, Akın Demir, Alaaddin Çalaltaş, Alaattin Karan, Ali Yıldız, Ali Topçu, Ali Tunç, Ayhan Coşar, Ayşe...