27 / 04 / 2024

Sapanca Mahalle Muhtarlığı hizmet binası tamamlandı

Sapanca Mahalle Muhtarlığı hizmet binası tamamlandı

Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü tarafından Başkan Yılmazer’in talimatıyla Ünlüce Mahallesi Muhtarlığı’na ait olacak bina tamamlandı ve muhtarlığın hizmetine sunuldu.

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

Acıbadem'de ruhsatsız yurda direnen muhtarlığın tahliyesi istendi!

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

Ataşehir Mimar Sinan mahallesine yeni muhtarlık binası!

Ataşehir'de yer alan Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı Ataşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Erzurum'daki muhtarlık binalarının açılışı yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi inşa ettiği yatırımları tek tek hizmete açıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bugün de Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanlığı, Rabiaana Mahalle Muhtarlığı, Lalapaşa Mahalle Muhtarlığı ve Muratpaşa Mahalle Muhtarlığı'nın toplu açılışını yaptı.

Ankara Kösrelik Mahalle Konağı için geri sayım başladı!

Ankara'da mahallelilerin sosyalleşmesine ve paylaşımlarının artmasına vesile olan mahalle konaklarına bir yenisi daha ekleniyor, Ankara Keçiören Kösrelik Köyüne yapılan mahalle konağı aynı zamanda muhtarlık binası olarak da hizmet verecek.

Emlak Vergisi Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi verildi!

Tahsil edilen emlak vergisi tutarının yüzde onunun, tahsilatın yapıldığı mahalle muhtarlığına ödenek olarak aktarılmasını amaçlayan Emlak Vergisi Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi verildi..

Beylikdüzü'nde her mahalleye muhtarlık binası geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahalle Muhtarlığı için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Manisa Yunusemre'de 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi, 75. Yıl Mahalle Muhtarlığı’nın açılışını gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi açılışa katılarak, çözüm odaklı bir belediye olarak hizmet ettiklerini belirtti.

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Yıldırım'da 268 metrekarelik alanda muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs merkezinden oluşan Anadolu Mahalle Konağı Yıldırımlıların hizmetine açıldı

Sapanca Mahalle Muhtarlığı hizmet binası tamamlandı Haberi

Sapanca Mahalle Muhtarlığı hizmet binası tamamlandı

Sapanca Belediyesi tarafından ünlüce Mahalle Muhtarlığı’na hizmet binası kazandırıldı. Bir muhtarlığa daha verdiği sözü yerine getiren Başkan Yılmazer, ilçedeki tüm muhtarlıklara eşit mesafede olduğunu ve tüm muhtarlıklara ayrım yapılmadan hizmet edildiğini vurguladı.



Yeni...