29 / 04 / 2024

Sapanca teleferiği

Sapanca teleferiği

Yatırımcıların ve turistlerin en çok uğradığı bölge olan Sakarya'nın Sapanca ilçesinde "Teleferik Projesi" hayata geçiriliyor. Projenin 18 ayda tamamlanması planlanıyor.

İnova Terra Evleri'nde son 4 villa! 6.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

İnova Terra Evleri, İnova Yatırım İnşaat imzasıyla, Sapanca Çayiçi Mahallesi'nde inşa ediliyor. Tamamı villadan oluşan İnova Terra Evleri'nde satışlar başladı ve son 4 villa kaldı. İşte İnova Terra Evleri projesi ile ilgili detaylar...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

TOKİ Sapanca son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Sapanca projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Trabzon Beşikdüzü'ndeki teleferik basına tanıtıldı!

100 milyon TL’ye mal olan ve bayramın ilk günü kullanıma açılan Karadeniz'in en uzun teleferiği basına tanıtıldı..

Sapanca Hills 18.3 milyon TL'ye icradan satışta!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde bulunan Sapanca Hills turistik tesis icradan satışa çıkarıldı. Sapanca Hills için 18 milyon 379 bin 107 TL bedel isteniyor.

Sapanca TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Sakarya Sapanca projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Sapanca Belediyesi imar planları için toplanacak!

Sapanca Belediyesi, Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan imar planları ve imar projeleri için bir araya toplanacak.

Bursa'da teleferik kent merkezine iniyor!

Uludağ'a alternatif ulaşımı sağlayan teleferiği kent merkezine taşıyacak 4 kilometrelik hattın ihale sürecinde sona gelindi.

Antalya Tünektepe teleferiği hizmet vermeye başladı!

Antalya Büyükşehir tarafından "Ayaklarınız yerden kesilecek" sloganıyla yapılan teleferik, hizmet vermeye başladı. Teleferikle Tünektepe'ye çıkanların kenti kuşbakışı izleyebileceğine dikkati çeken Türel, projenin sloganının da "Antalyalıların ayağı yerden kesilecek." olduğunu hatırlattı.

Sapanca teleferiği Haberi

Sapanca teleferiği

Doğası ve eşsiz güzellikleriyle birçok turistin uğrak mekanı haline gelen Doğu Marmara'nın turizm cenneti Sapanca'da bölge turizmine katkı sağlayacak yeni bir proje hayata geçiriliyor. Belediye tarafından turizme katkı sağlamak amacıyla inşa edilecek elediye tarafından turizme katkı sağlamak amacıyla yapılacak "Teleferik Projesi"nde çalışmalar tamamlanıyor. 

18 ayda tamamlanacak

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bursa Teleferik AŞ tarafından Kırkpınar Mahallesi'nden başlayacak proje, Mahmudiye İncebel bölgesinde bitecek. Bin 500 metrelik mesafe arasında hizmet verecek projenin 18 ayda tamamlanması öngörülüyor.

Sapanca'dak projeler hakkında açılamalarda bulunan Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, bölgede , tüm projeleri turizm, eğitim ve dış mekan süs bitkiciliği üzerine odakladıklarını belirten Yılmazer, bu bağlamda hayata geçirilecek, ilçeye ve bölgeye büyük katkı sağlayacak Teleferik Projesi'nin, tüm izinlerin alınarak ihale edildiğini söyledi. 

İhale tamam

Yılmazer, "Otele...