01 / 07 / 2024

Sapancada parke taşlı yollar yenileniyor

Sapancada parke taşlı yollar yenileniyor

Sapanca Belediyesi Fen İşleri ve Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri, aksama tespit edilmiş olan yolları onarmaya devam ediyor.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Taşlı Trabzon set fiyatları ne kadar? Taşlı Trabzon set fiyatı kaç TL? Elizi 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setler geçmişten bu güne beğenerek taktığı en özel setler arasında yer alıyor. Görenleri adeta kendine büyüleyen taşlı Trabzon hasır setlerin fiyatları merak ediliyor. Peki Trabzon hasır set fiyatları ne kadar? Elizi 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50’ye varan indirim! İşte, Blue Diamond 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Blue Diamond renkli pırlanta yüzükler şimdi kaçırılmayacak fiyata.  Peki Blue Diamond pırlanta yüzükler ne kadar? Blue Diamond renkli taşlı pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond renkli pırlanta yüzük 24 Eylül 2022 fiyat

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 80 ucuz sosyal konut inşa edilecek!

Herkesin merakla beklediği Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2022 Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları…

Migros'ta L'Oreal cilt bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Migros'ta L'Oreal Paris markalı ürünlerde kaçırılmayacak fırsat devam ediyor. Migros L'Oreal Paris markalı cilt bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim yaptı. İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Harem-i Hümayun'un 3 bölümünde restorasyon çalışmaları tamamlandı! 

Topkapı Sarayı'nın Harem-i Hümayun bölümünde bulunan Valide Taşlığı, Ocaklı Sofa ve Çeşmeli Sofa, 6 yıldır süren restorasyon çalışmalarının ardından yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine tekrar açıldı. 

Sapancada parke taşlı yollar yenileniyor Haberi

Sapancada parke taşlı yollar yenileniyor

Rüstempaşa mahallesi Kuvai Milliye caddesinden Sapanca Gölü’ne varılan güzergahlardan bir tanesi olan Lale Alt Geçidi kesiminde yol zeminde bozulmalar meydana geldi. Sapanca Belediyesi Fen İşleri ve Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri, bozulan yolları onarmaya başladı. Parke taşlı yolların onarılmasında yapılan çalışmaların titiz bir iş gücü çalışmasıyla sürdürüldüğünü açıklayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçenin bütün yollarında gerçekleştirilen çalışmaların sık sık yapılan taramalarla saptandığını ve bu nitelikteki çalışmaların, hafta sonları da dahil olmak üzere her zaman yapılacağını...