01 / 07 / 2024

sapancada yollar onarılıyor

sapancada yollar onarılıyor

Sapanca Belediyesi Fen İşleri ve Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri, aksama tespit edilmiş olan yolları onarmaya devam ediyor.

THY'den dev indirim fırsatı! Uçak biletleri bugünden itibaren 799 liradan satılıyor! 

Türk Hava Yolları yurt içi ucuz bilet satışı başlattı. Kampanya kapsamında biletler bugünnden itibaren  799 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Elektrikli araçta kıyasıya rekabet başlıyor, Tesla ile Togg aynı anda Türkiye yollarına çıkıyor!

Türkiye yollarında Tesla ile Togg’un kıyasıya rekabeti başlıyor. Peki bu araçların satış fiyatları ne olacak, hangisi Türkiye'de rekabet avantajı sağlayacak?

Bahçelievler'de hasar alan bina onarılıyor!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hasar alan bina belediye ekipleri tarafından onarılıyor. 

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

Depremde hasar gören Zagreb Katedrali onarılıyor!

Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de bulunan Zagreb Katedralindeki 22 Mart'ta yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depremde hasarlanmıştı. Katedral onarılıyor...

Manisa'da depremde zarar gören kamu kurumları onarılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç’ta, zarar gören kamu kurumlarını onarıyor.

İzmir Konak açık hava müzesi açılıyor!

2 yıl su altında kalan Roma dönemine ait 1800 yıllık hamam İzmir’de inşaat çalışması sırasında bulunmuştu. Bulunan tarihi alan açık hava müzesi yapılıyor. Yapılan müzede tarihi alanda bulunan mozaiklerin üstü camla kapatılacak, izleme terasları ve yürüyüş yolları yapılacak...

Atom bombasının simgesi olan bina 75 yıldır onarılmıyor! 

Japonya’nın Hiroşima şehrindeki üç katlı tuğla bina 1945 yılından bu zamana harabe olarak duruyor. UNESCO Dünya Mirası listesindeki bina 75 yıldır onarılmıyor. 

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

TBMM binası GYODER'in desteği ile onarılıyor!

TBMM Başkanlığı tarafından TBMM binasının onarım giderleri ile ilgili yapılan açıklamaya göre, onarım Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) desteği, Mecliste grubu bulunan partilerin mutabakatıyla yapılıyor..

sapancada yollar onarılıyor Haberi

sapancada yollar onarılıyor

Rüstempaşa mahallesi Kuvai Milliye caddesinden Sapanca Gölü’ne varılan güzergahlardan bir tanesi olan Lale Alt Geçidi kesiminde yol zeminde bozulmalar meydana geldi. Sapanca Belediyesi Fen İşleri ve Teknik İşler Müdürlüğü ekipleri, bozulan yolları onarmaya başladı. Parke taşlı yolların onarılmasında yapılan çalışmaların titiz bir iş gücü çalışmasıyla sürdürüldüğünü açıklayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçenin bütün yollarında gerçekleştirilen çalışmaların sık sık yapılan taramalarla saptandığını ve bu nitelikteki çalışmaların, hafta sonları da dahil olmak üzere her zaman yapılacağını...