04 / 05 / 2024

THY'den dev indirim fırsatı! Uçak biletleri bugünden itibaren 799 liradan satılıyor! 

THY'den dev indirim fırsatı! Uçak biletleri bugünden itibaren 799 liradan satılıyor! 

Türk Hava Yolları yurt içi ucuz bilet satışı başlattı. Kampanya kapsamında biletler bugünnden itibaren  799 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 



Türk Hava Yolları'ndan dev indirim fırsatı başladı. THY'de uçak biletleri bugünden itibaren 799 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki hangi iller için geçerli? 

THY'DE BİLETLER 799 LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATILIYOR!

Patronlardünyası'nda yer alan habere göre; THY'nin başlattığı kampanya kapsamında 4-5 Nisan tarihinde 799 liradan başlayan fiyatlarla 80 bin bilet satışa çıktı. Alınan biletlerle 1 Ekim - 30 Kasım 2024 tarihinde seyahat gerçekleştirilecek.

THY KAMPANYALI BİLETLER HANGİ İLLERİ KAPSIYOR? KAMPANYALI UÇUŞLAR HANGİ İLLER İÇİN GEÇERLİ?

Kampanya kapsamında sunulan ücretler tüm yurt içi uçuşlarda EcoFly ücret sınıfında 799 TL, ExtraFly pakette ücretler; İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında 1.179 TL, PrimeFly pakette 1.249 TL olarak belirlendi.

Bu hatlar dışında kalan tüm yurt içi uçuşlarda ücretler ExtraFly pakette 1.129 TL, PrimeFly pakette ise 1.189 TL oldu. Söz konusu kampanya 4 - 5 Nisan 2024 tarihlerinde yurt içi uçak biletinizi alın, sonbaharda Türkiye’nin en güzel şehirlerine özel fiyatlarla uçmanın tadını çıkarın!" notuyla duyuruldu.

THY den dev indirim fırsatı! Uçak biletleri bugünden itibaren 799 liradan satılıyor! 

THY ÇALIŞANLARINA 25 BİN LİRA BAYRAM İKRAMİYESİ VERİYOR!

THY çalışanlarına bayram ikramiyesi olarak 25 bin TL vereceği öğrenildi. Tüm çalışanlara verilecek olan ikramiyelerle ilgili THY'den duyuru geldi. Haberi alan çalışanlar ödemelerin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? THY Bayram ikramiyeleri hangi gün hesaplara geçecek? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Henüz tam net bir tarih olmasa da bayram öncesi ikramiyelerin çalışanların hesaplarına yatırılması bekleniyor.

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap için 4.9 milyar TL'lik imza!

Geri Dön