29 / 04 / 2024

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da görevlendirmek üzere genç engelli adayları işe alacağını duyurdu. THY'nin internet sitesinde yer alan ilan kapsamında göre, şirket, engelli bireylere iş gücüne katılım ve yeteneklerini sergileme fırsatı olarak tam zamanlı iş olanakları sunacağını vurguladı.



THY'ye iş başvurusunda bulunmak isteyen engellilerin, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya mavi kart sahibi olması, adli sicil kaydının bulunmaması gerekmektedir.

Buna göre, istihdam edilecek olan bireyler, 1994 ve sonrası doğumlu ve lisans mezunu olması gerekir. Yine başvuru yapacak olanlar en az yüzde 40 ve üzeri engel durumunu gösterir sağlık raporu ibraz etmeleri gerekir.

İşi alımda, çevrim içi İngilizce ve genel yetenek sınavı, video mülakatı, çevrim içi İngilizce mülakatı, kişilik envanteri ve kurul mülakatları aşamaları olacaktır. Başvurular, 14 Nisan 2024'e kadar kabul edilecek. İşe alıma ilişkin detaylı bilgiye, "https://careers.turkishairlines.com/tr-TR/" linkinden ulaşılabilir.

Türk Hava Yolları, İstanbul da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

THY ayrıca, 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı olduğu kaydedildi. Buna göre,  31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerden dolayı Türk Hava Yolları (THY) tarafından belirlenmiş olan şartlara uygun bir şekilde  yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmamış  olan biletler için ise ücretsiz iade hakkı sağlanacağı duyurulduğu ifade edildi. 

Bu kapsamda 02 Ocak 2024 ve önceki tarihlere düzenlenmiş olan biletler için 24 Mart 2024 - 31 Mart 2024 tarihleri arasındaki Türk Hava Yolları seferlerine kayıtlı yolcuların işlemleri, ücret kuralına bakılmadan 15 Nisan 2024 (dahil) tarihine kadar işlem yapılması ve ifade edilme şartlara uygun bir şekilde  olan yolcularımızı kapsaması kaydı ile , hiç kullanılmamış biletlerin ücretsiz iadesi yapılacaktır. Ayrıca, kısmi olacak şekilde  kullanılmış ve seyahat tamamlanmamış olan biletlerde de biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemleri de ücretsiz olacak. Öte yandan, herhangi bir ücret farkı ve ceza almaksızın biletin geçerliliği 30 Nisan 2024 tarihi de (Dahil) tarihine kadar uzatılabilecektir." ifade edildi. 

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

Emeklilere özel indirim ve kampanyalar geliyor! Bakan duyurdu: PTT AVM'de, Tarım Kredi'de, THY'de, sinema, tiyatroda...

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!


Geri Dön