05 / 05 / 2024

sapphire drogba transferi

sapphire drogba transferi

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba Sapphire'de aylık 10 bin dolara 3+1 konut kiraladı

İstanbul Sapphire 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire'ye ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul Tower 205, Sapphire'den sonra en yüksek bina olacak!

Metal Yapı Konut ile Yeşil GYO'nun Büyükdere Caddesi'nde inşa ettiği İstanbul Tower 205, Sapphire'den sonra en yüksek bina olacak.

İstanbul Sapphire'deki sattığı 47 rezidansın değerleme raporu yayınlandı!

İstanbul Sapphire projesindeki 47 adet rezidans dairenin satışına ilişkin düzenlemiş olan değerleme raporunu Kiler GYO, KAP'ta yayınladı.

İstanbul Sapphire'deki 47 rezidans 90,6 milyon dolara satıldı!

Kiler GYO, İstanbul Sapphire'deki 47 adet rezidans dairesini 90 milyon 594 bin dolar + KDV bedelle Mehrdad Safari'ye sattı.

Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul ofis açtı!

Gülçin ile Hasan Selimoğlu işbirliği ile kurulan Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul 3. ofisini açtı. Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul prensiplerini açıkladı.

İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı.

Sapphire yılbaşında açık mı?

Sapphire, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sapphire yılbaşında açık mı? Sapphire yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Sapphire 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kiler GYO, İstanbul Sapphire binasını satıyor!

Kiler GYO Sapphire’in satışı için anlaştığı TFI ile sözleşmesini yenilemedi. Nahit Kiler, satış kararının sürdüğünü, teklifleri beklediklerini söyledi.

Sapphire Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Sapphire, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sapphire Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Sapphire Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Kiler GYO, Sapphire binasının satışı için TFI ile sözleşme imzaladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasında mülkiyetinde kalan kısımları satışı için Katar'lı The First Investor (TFI) yatırım bankasıyla görevlendirme sözleşmesi imzaladı.

Kiler GYO'nun Sapphire binasındaki varlık satışında son durum!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, İstanbul Sapphire binasındaki varlıklarının satışı ile ilgilenen bir iki yatırımcı olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

sapphire drogba transferi Haberi

sapphire drogba transferi
Galatasaray'ın son günlerde yaptığı transfer bombasının Fildişili yıldızı Didier Drogba'nın nerede yaşayacağı da belli oldu. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Sapphire'in 15. katındaki 3 oda 1 salon dairede yaşayacak Drogba buraya aylık 10 bin dolar kira ödeyecek. Drogba evin dekorasyonu için 2 mimarla anlaştı. Yıldız futbolcu evinde kullanacağı mobilyaları İtalya'dan tercih etti. Boğaz manzarasına sahip konutta mobilyalar beyaz...