06 / 05 / 2024

sapphiredeki 47 daireyi alan Mehrdad Safari

sapphiredeki 47 daireyi alan Mehrdad Safari

Kiler GYO'nun Sapphire Projesi'nden 47 adet rezidans dairesi satın alan Mehrdad Safari kimdir? Mehrdad Safari nereli?

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi 12 Eylül'de!

Aksaray ili Güzelyurt ilçesi 47 adet konut, 1 Adet 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuveyt Türk konut finansmanında kar oranını 1,47’ye düşürdü!

Kuveyt Türk, konut ve araç finansmanlarında kâr oranını düşürdü. Kuveyt Türk, tüm vade seçeneklerinde yeni kâr oranlarını konutta 1,47, araçta ise 1,65 olarak açıkladı...

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

Avrasya GYO Alanya'daki 4 daireyi kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Alanya'daki 4 adet daireyi kiraya verdiğini açıkladı.

Gaziantep'te 47,6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 47 milyon 559 bin 117 TL olarak belirlendi.

Sultan 47 Turizm ve Otelcilik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sultan 47 Turizm ve Otelcilik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Boğuşlu tarafından kuruldu.

Antalya'da yabancıya konut satışı yüzde 47 arttı!

Antalya turizmindeki talep patlamasıyla beraber şehirde yabancıya emlak satışları da arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Antalya'da yabancıya konut satışları yüzde 47 arttı.

Almanların yüzde 47,5'i ev sahibi!

Almanya Federal İstatistik Ofisi'nin (Destatis) yayınladığı verilere göre, Almanya'da vatandaşların sadece yüzde 47,5’inin kendi sahibi olduğu evinde yaşıyor.

TURYAP Maslak 1453'teki 18 daireyi satıyor!

TURYAP, Maslak 1453 projesinde bulunan 18 daireyi satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 19 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Bereket Varlık Kiralama 47 milyon TL kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içinde 69 gün vadeli 47 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı...

Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari icralık oldu!

İstanbul Levent'teki Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari hakkında ödemeleri aksattığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.

Bereket Varlık Kiralama 47 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 47 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracına ilişkin Tertip İhraç Belgesi, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı...

Sakarya'ya 47 yeni sağlık tesisi kazandırdık!

Sakarya'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sağlıkta toplam bin 335 yataklı, 17'si hastane olmak üzere, 47 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık'' diye konuştu.

sapphiredeki 47 daireyi alan Mehrdad Safari Haberi

sapphiredeki 47 daireyi alan Mehrdad Safari

Mehrdad Safari, Kiler GYO'nun Sapphire Projesi'nden 47 adet rezidans dairesi satın aldı. 


Mehrdad Safari, 45 yaşında, İranlı iş adamı. Safari, İran'da gıda ve gayrimenkul yatırımları ile ilgileniyor.


Daha önce Sapphire'den daire kiralayan Mehrdad Safari'nin çocukları İstanbul'da okuyor. 


Mehrdad Safari'nin satın aldığı 47 dairenin birçoğunda yakın akrabaları oturacak. Kalan daireleri ise kiralayacak veya satacak. 


Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada yer alan ifadeler: "Şirketimizin kamuya açıklanmış son finansal tablolarında stoklar ve diğer duran varlıklar hesabında 111,8 milyon TL kayıtlı değeri ile taşınan 47 adet İstanbul Sapphire rezidans dairesinin 90,59 milyon dolar +KDV bedel ile Mehrdad Safari' ye toplu satışı gerçekleştirilmiştir."



İstanbul Sapphire'deki 47 rezidans 90,6 milyon dolara...