25 / 07 / 2024

Sar Enterprıse adres

Sar Enterprıse adres

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İBRAHİM Halil Sarıkamış tarafından kuruldu.

Sarı iPhone 14 Türkiye'de satışta! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

10 Mart saat 16:00 itibarıyla Apple, iPhone 14 ve 14 Plus modellerinin yeni sarı seçeneğiyle ön satışını yapıyor.

2022 yılı sonuçları açıklandı! Dünyanın 4. Türkiye'nin birincisi o seçildi! 

En prestijli natürel sızma zeytinyağı yarışmasına katılan ''Novavera'' bir başarıya imza atarak 4'üncü sırada seçildi. Nova Vera yamalak sarısı zeytinyağı kategorisinde ise 720 puan alarak Türkiye’nin ‘en iyi zeytinyağı’ da ''Novavera'' seçildi.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile Kelvın Ohonsı Omofoma tarafından kuruldu.

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İBRAHİM Halil Sarıkamış tarafından kuruldu.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rashıd ve Illahı Bux Chacho ortaklığında kuruldu.

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Homewıse Turkey Bina Yönetimi Anonim Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesuda Sarı tarafından kuruldu.

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moog Enterprıse Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Sözüer ve Ulaş Baltacı ortaklığında kuruldu.

VakıfBank Sarı Panjur konut kredisi kampanyaları!

VakıfBank kampanyalı Sarı Panjur Konut Kredisi kampanyaları kapsamında farklı ihtiyaçlara yönelik düşük faiz oranları fırsatı ile kredi seçenekleri sunuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıyer'e tapu müjdesi!

Sarıyer'in tapu sorunu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz burada altyapı çalışmalarını yaptık ve inşallah seçimden sonra da süratle bir taraftan Binali Yıldırım Bey, bir taraftan inşallah Salih Bayraktar Bey ve Ankara'dan da biz, el ele vereceğiz ve bu sorunları da bitireceğ

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Salih Bayraktar'dan Sarıyer için çılgın projeler!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, seçim projelerini açıkladı. Sarıyer’in sorunlarını çözecek 60’ın üzerinde proje arasında tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi dikkat çeken ve çılgın denilebilecek projeler bulunuyor.

Sar Enterprıse adres Haberi

Sar Enterprıse adres

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İBRAHİM Halil Sarıkamış tarafından kuruldu.

Sar Enterprıse Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,sukayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir,...