17 / 05 / 2024

sar group

sar group

Toplam 21 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde yer alan ofisler 940 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ben Group Orıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.A Mareı Ben Dardf ve Şahin Atila Özkan ortaklığında kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Lacivert Group İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Group İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Pelin Hiclal Sever tarafından kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Gaia Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaıa Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Mtz34 Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtz34 Group İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Murtaza Dengiz tarafından kuruldu.

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Orıen Group Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Hamıdı tarafından kuruldu.

Reference Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reference Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Armın   Foroutan, Farnaz Javdankherad ve Mehran Ghalamchı tarafından kuruldu.

Tamra Internatıonal Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tamra Internatıonal Group İnşaat  Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Uğur Akyıldız,  Ebrahım Ahmed E.M. Allengawı tarafından kuruldu.

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer’de  5 milyon 239 bin 630 TL sermaye bedeli  ile Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım tarafından kuruldu.

sar group Haberi

sar group

Sarphan Group ile Emlak Pazarlama Proje imzası ile İstanbul'un Finans Merkezi Ataşehir'de 21 bin metrekare alan üzerinde yükselen Sarphan Finans Park projesinde otel, rezidans, ofis ve AVM yer alıyor. Projede teslimlerin 2014 yılında yapılması planlanıyor.


Sarphan Finans Park Evleri'nde yer alan rezidans bloğu 54 katlı olarak tasarlandı. Bloğun 10 katı otoparktan oluşuyor. Rezidans Bloğunda 2+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Fiyatları 810 bin TL'den başlıyor.



Saprhan Finans Park ofis fiyatları 940 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 480 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 18 KDV uygulanıyor.


Sarphan Finanspark projesindeki ofis bloğu 13 katlı olarak yükseliyor. Kat bahçeleri, lobi, resepsiyon, merkezi ısıtma, süs havuzları ve dükkanların yer aldığı bloğun 4 katı otopark olarak tasarlandı.Ofis alanları 74 metrekare...