03 / 05 / 2024

Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat

Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat

Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Hacıoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Fatih, Mimar Hayrettin Mahallesi'nde kuruldu.

Bitur Seyahat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bitur Seyahat Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Başar tarafından kuruldu.

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ozn Suit Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozn Suit Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Erdoğan tarafından kuruldu.

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Pirçek tarafından kuruldu.

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yaşar tarafından kuruldu.

Üç Konak Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Konak Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hasgül ve Suat Teymur ortaklığında kuruldu.

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Lüks oteller ayda 20 bin TL’ye tecrübesiz eleman arıyor!

Lüks oteller, pandemi sonrası gelen seyahat taleplerini karşılayamamaya başladı. Bundan dolayı ayda 20 bin TL’ye çalışacak tecrübesi olmayan eleman arıyorlar. İşte detaylar!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Omarta Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Omarta Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te Ömer Taşar tarafından kuruldu.

Ldn Turizm Seyahat Otelcilik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ldn Turizm Seyahat Otelcilik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mohammed Alotaıbı tarafından kuruldu.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat Haberi

Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat

Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Hacıoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta kuruldu. 


Şar Otelcilik Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Şirket turizme hizmet amacı ile restoran, bar, eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon. apart otel, kamping tatil köyleri ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek turizm işletmecilikleri yapmak, tüm turizm işletmelerini kurmak, açmak. Bu amaçlara uygun olarak proje etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayri menkul tahsisi yaptırmak, kiralamak, intifa ve irtifak hakkı elde etmek. Turizm sektörünün ihtiyaç duyacağı her türlü mal ve hizmetleri iç ve dış piyasalardan tedarik etmek. Her türlü tefriş ve dekorasyon işlerini taahhüt ve yerine getirmek.   2-) Yurt içinde ve yurt...