04 / 05 / 2024

Sara Çelebi

Sara Çelebi

Gri Dizayn Yapı İnşaat ve Uluslararası Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sara Çelebi, Tarık Çelebi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Haziran'da kuruldu.

Öz Çelebi Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelebi Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Çelebi tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Kastamonu Saraçlar'da 4 milyon TL'ye satılık otel alanı!

Kastamonu Belediyesi tarafından Saraçlar Mahallesi'nde yer alan ticaret alanı arsa 4 yıldızlı otel yapılması amacıyla 4 milyon TL bedelle 5 Şubat 2015 tarihinde ihale edilecek...

Ordu Çelebi İstanbul Evleri' nde fiyatlar 130 bin TL' den başlıyor!

Çelebi İnşaat tarafından hayata geçirilen Çelebi İstanbul Evleri 6 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ordu İli Merkez' deki Karşıyaka Mahallesi' nde yer alıyor. Çelebi İstanbul Evleri' nde fiyatlar 130 bin TL' den başlıyor.

Çelebi Budapeşte Havalimanı'nda 2 yeni Lounge açtı!

Budapeşte’ye uçan yolcular Çelebi farkıyla muhteşem bir seyahat tecrübesi yaşayacak. Aprona hakim eşsiz manzaraya sahip, “Çelebi Platinum Lounge”, tüm uçuşlara çabuk ve kolay erişim sağlayan konumuyla fark yaratıyor

Hüseyin Saraç kimdir?

Konya Kızılören Belediye Başlanı Hüseyin Saraç kimdir? Hüseyin Saraç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Saraç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Saraç...

Çelebi Mehmet Bulvarı’nda 2. etap yıkım çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi ulaşıma nefes aldıracak en önemli projelerinden biri olan Çelebi Mehmet Bulvarı’nın ikinci etabı, düzenlenen törenle start aldı. 6 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Saraçoğlu Mahallesi Çalıştayı 11 Aralık'ta başlıyor!

TSMD, Creative Initiative ve Architectuur Lokaal iş birliğiyle 11-13 Aralık 2014 tarihlerinde Ankara TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlenecek olan “Fil Kafesi – Kapitalizm ve Kamusal Alan” Çalıştayı’nda, Saraçoğlu Mahallesi’ne yönelik öneriler sunulacak.

Ankara Saraçoğlu kentsel dönüşüm kapsamına girecek mi?

Danıştay 14. Dairesi Saraçoğlu Mahallesi ile ilgili önemli bir karara imza attı. Saraçoğlu Mahallesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasını öngören Bakanlar Kurulu Kararı'nın yürütmesi 2'nci kez durduruldu.

1966 yılında Saraçhanebaşı Yeraltı Geçidi hizmete açılmış!

1966 yılında Saraçhanebaşı Yeraltı Geçiti törenle hizmete açılmış. Geçit, müteahhitlere 8 milyon 400 bin lira ödenerek yaptırılmış. Törende Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay, bismillahirrahmanirrahim diyerek geçidi açmış.

Saraçoğlu Mahallesi’ne Danıştay'dan 2. durdurma!

Kızılay’ın yanı başındaki Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili olarak Danıştay 2’nci kez durdurma kararı vererek önemli bir karara imza attı.

Saraçoğlu Mahallesi AVM olmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, tarihi Saraçoğlu Mahallesi için kimsenin net bir projesinin olmadığını belirterek, “Saraçoğlu AVM olmayacak. Düşünen her insanın düşüncesine ihtiyacımız var” dedi.

Saraçhane Belediye Sarayı, 3 milyonluk nüfus için yapılmış!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bulunduğu Saraçhane Belediye Sarayı'nın nüfusu henüz 3 milyon olan İstanbul için yapıldığı ortaya çıktı... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi öğrencileri ek otobüs seferi istiyor!

İzmir Katip Çelebi Üniversite'sinde (İKÇÜ) öğrenim gören 5 bine yakın öğrenci, her sabah okula gidebilmek, akşamları da evlerine dönebilmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım hizmetlerinden yararlanamanmaktan yakınıyor.

Sara Çelebi Haberi

Sara Çelebi

Gri Dizayn Yapı İnşaat ve Uluslararası Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sara Çelebi, Tarık Çelebi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu. 


Gri Dizayn Yapı İnşaat ve Uluslararası Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A. GAYRİMENKUL a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...