06 / 05 / 2024

Şarampol Caddesi kentsel yenileme

Şarampol Caddesi kentsel yenileme

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Antalya Tonguç Caddesi'nde altyapı çalışmaları hızlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Şarampol Caddesi'nin yenilenmesi çalışmaları kapsamında Tonguç Caddesi'nde başlattığı hemzemin geçiş, alt yapı ve tünel imalatı çalışması hızlı bir şekilde ilerliyor.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi'nde uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Proje dahilinde düzensiz yapılaşma ortadan kaldırılacak. 

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Gaziantep Nizip Caddesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Nizip Caddesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ne yönelik yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta vatandaşlarla paylaşıldı. 

Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kemer Liman Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında sürdürdüğü çalışmalar tamamlandı. 

Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm ne durumda?

Gazete Habertürk yazarlarından Mimar Esin Tümer, Bağdat Caddesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını Cadde'de projeler üreten müteahhit firmalara sordu. İşte,  Mimar Esin Tümer'in yazısı.. 

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 

Antalya Şarampol Caddesi’nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenile çalışmasının başladığı Şarampol Caddesi’nde sona gelindi.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki dönüşümde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla başlattığı Şarampol Caddesi’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

Antalya Şarampol Caddesi'nde dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Antalya Son Haber Gazetesi köse yazarı Yusuf Katrağ bugünkü yazında Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi'ni kaleme aldı. İşte o yazı...

Antalya Şarampol Caddesi ticaretin merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Türel Şarampol Caddesi ticaret ve sosyal yaşamın merkezi olacak dedi.

Şarampol Caddesi kentsel yenileme Haberi

Şarampol Caddesi kentsel yenileme


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla başladığı Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi’nde hummalı çalışma sürüyor.  Uzun yıllar kentin ticaret ve yaşam merkezlerinden olan caddeyi yeniden canlandıracak proje,  Şarampol’u Antalya’nın yeni cazibe merkezi haline dönüştürecek. Projenin taşıt trafiği ayağını çözecek birinci etap çalışmaları kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlatılan yeraltı geçişli üç kavşak yapımında sona gelindi. Tünel ve kavşak inşaatları ile kaldırım çalışmaları tamamlanırken, aydınlatma direklerinin montajı ve yağmur suyu bağlantıları ise sürüyor. Ekipler yakında tünel içi asfaltlama ve boyama çalışmasına başlayacak. 

BİNALARIN YÜZDE 70’İ BOYANDI

Projenin kentsel tasarım ve düzenleme ayağında ise caddeye bakan binaların ön cephelerinde kaplama çalışması, yan ve arka cephelerinde ise boyama çalışması yapılıyor.  SGK kavşağından Tonguç Kavşağı’na kadar olan bölümdeki binaların yüzde 70’inin kaplama...