22 / 05 / 2024

Şarampol projesi oylama

Şarampol projesi oylama

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol’u eski günlerine döndürecek projeyi halka sordu. 9 mahalle ve Şarampol esnafının oy kullandığı referandumda, Antalyalılar yüzde 90.19 evet oyu ile “Projeyi istiyoruz” dedi.

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Beykoz'da kentsel dönüşüm için oylama yapıldı!

Beykoz Belediye Meclisi'nde Beykoz Tokatköy Mahallesi 487 ada 3 parselde Kentsel Yenileme Projesi için oylama yapıldı.

Antalya Şarampol projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle göz kamaştıran Şarampol Caddesi, vatandaşların da beğenisini kazandı. 

Şarampol Katlı Otopark Projesi için halk oylaması yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Katlı Otopark Projesi için 11 Haziran'da halk oylaması yapmayı planladıklarını bildirdi.

Antalya Şarampol Caddesi'nde dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Antalya Son Haber Gazetesi köse yazarı Yusuf Katrağ bugünkü yazında Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi'ni kaleme aldı. İşte o yazı...

Antalya'ya iki yeni otopark inşa edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Projesi kapsamında kente biri yer altı biri katlı olmak üzere toplam 531 araç kapasiteli iki yeni otopark inşa edecek.

Antalya Şarampol Caddesi şantiyeye döndü!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin 'Efsane Geri Dönüyor' sloganıyla basına tanıttığı 'Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi kapsamında Şarampol Caddesi şantiyeye döndü.

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Antalya Şarampol Caddesi'nde geniş otoparklar yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, Şarampol Caddesi'ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projesi hızla tamamlanıyor. Bölgedeki altyapı ve cadde güzelleştirme çalışmaları devam ediyor.

Antalya Şarampol Caddesi’nde kentsel tasarım çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Efsane Geri Dönüyor’ sloganıyla tanıttığı Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi kapsamında binaların boyanmasına başlandı.

Antalya Şarampol Caddesi'nde ilk etapta sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi’nin, “Efsane Geri Dönüyor” sloganıyla başlattığı Şarampol Caddesi Projesi’nde ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı. Caddede yağmur suyu drenajı ve tünel geçiş yan yol yapımı da tüm hızıyla devam ediyor

Antalya Şarampol Caddesi Projesi’nde çalışmalar başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, “Efsane Geri Dönüyor” sloganıyla başlattığı Antalya'nın en önemli yayalaştırma projelerinden biri olan Şarampol Caddesi Projesi’nde düzenleme çalışmaları başlıyor.

Antalya Şarampol Caddesi Projesi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Caddesi'nin yenilenmesi çalışmaları kapsamında Tonguç Caddesi'nde başlattığı hemzemin geçiş, alt yapı ve tünel imalatı çalışması hızlı bir şekilde ilerliyor.

Şarampol projesi oylama Haberi

Şarampol projesi oylama


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın en eski ve en ünlü caddelerinden biri olan Şarampol’u eski günlerine döndürecek projeyi, referandum yaparak halka sordu. 9 mahalle ve Şarampol esnafının oy kullandığı referandumda, Antalyalılar yüzde 90.19 evet oyu ile “Projeyi istiyoruz” dedi.

Katılımcı demokrasi ve şeffaf yönetim deyince akla gelen ilk şehir olan Antalya’da büyük yatırımlara vatandaşlar karar veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentin en eski ve en ünlü caddelerinden Şarampol için referandum yaptı. Efsane Caddeyi eski günlerine döndürecek Şarampol Caddesi Kentsel Tasarım Projesi gerçek bir seçim havasında gerçekleştirilen referandum ile halka soruldu.


YÜZDE 90.19 EVET

Elmalı, Balbey, Tahılpazarı, Cumhuriyet, Güvenlik, Kızılsaray, Muratpaşa, Sedir, Üçgen mahallerinde kurulan sandıklarda seçmen listelerinde isimleri bulunan vatandaşlar ile Şarampol esnafı  oy kullandı. Vatandaşın katılımı yoğun oldu....