22 / 07 / 2024

sarar abd mağaza bülent arınç

sarar abd mağaza bülent arınç

Yurtdışı yatırımlarına devam eden Sarar, Amerika'da gaza bastı. Şirket, ülkedeki 15'inci mağazasıyla Beyaz Saray'a komşu oldu. 15. mağazanın açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı...

Albox Mutfak ABD ve İngiltere ikişer mağaza açacak!

Albox Mutfak serbest ticaret anlaşmasının yapıldığı İngiltere'de iki mağaza açmak için çalışmalara başladı, firma ABD'de de iki mağaza açacak.

İlk mağaza unutulur mu?

Boyner'den İpekyol'a, Koton'dan Sarar'a, Penti'den Özdilek'e bugün Türkiye'de perakendede büyük marka olarak anılan tüm şirketlerin ilk yola çıkış ve ilk mağaza hikayeleri derlendi.

Apple'dan 'MacBook' şeklinde mağaza!

Apple, ABD'nin Chicago kentinde "MacBook" şeklinde mağaza açtı. Cam duvarlarıyla dikkat çeken mağaza müşterilerin ilgi odağı oldu.

Lazzoni ABD'deki mağaza sayısını 10’a çıkaracak!

Türk mobilya markası Lazzoni yatırımda Amerika kıtasına yöneliyor. 2009’da ABD pazarına giren firma, Amerika'daki mağaza sayısını 10’a çıkaracak.

Lazzoni Miami’de mağaza açacak!

Lazzoni, Amerika pazarına yöneldi. Firma, Miami’de mağaza açıp, Güney Amerika’ya geçecek. Lazzoni ABD’nin kurucusu Efe Kababulut, hedefleri anlattı.

Sarar Amerika’da 100 yeni mağaza açacak!

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ünlü markanın 72 yıllık başarı öyküsünü anlattı. Sarar “Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Amerika’da 100 mağaza açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Starbucks Milano'da mağaza açacak!

ABD merkezli kahve zinciri Starbucks, küçük kahve dükkânlarının büyük önem tuttuğu İtalya’da da mağaza açmaya karar verdi. CEO, ilk mağaza sonrasında İtalya’da başka kentlerde de şubeler açmak istediklerini belirtti.

AVVA, 3 yılda toplam 100 mağaza açmayı hedefliyor!

Bu yıl yüzde 50 büyümeyi hedefleyen erkek giyim markası AVVA, 3 yılda 100 mağazaya ulaşacak. Mağaza açmayı planladığı ABD'de şirket kuran AVVA, New York'u adeta merkez haline getirecek

Simit&Smith ABD'de bu yıl iki mağaza açacak!

ABD'nin ilk simit zinciri Simit&Smith, hızlı bir büyüme sürecine girdi. İlk kez bayilik sistemi denenerek yıl sonuna kadar iki mağaza açılacak.

Maslak Yapı ABD'de mağaza açmayı hedefliyor!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Türkiye üzerinden Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde Londra’dan sonra ABD’de de mağaza açmak var.

Baydöner 5 yılda 200 mağaza açacak!

ABD'ye girmeye hazırlanan Baydöner, ülkedeki öğrencilerle strateji geliştirdi. Buna göre şirket 5 yılda 200 mağaza açacak. Bu doğrultuda bir strateji oluşturan Baydöner, Amerikan kültürüne uygun 10 çeşit döner hazırladı.

Sarar Interview Diyarbakır'a mağaza açtı!

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı.

Sarar yurtdışında 11 mağaza açacak!

Abdurrahman Sarar tarafından kurulan Sarar Giyim Sanayi, bu yıl 70. yılını kutluyor. Çeşitli etkinliklerle kuruluşunun 70. yılını kutlayacak olan Sarar, bu yıl sonunda yurtdışındaki mağaza sayısını 83’e çıkaracak

sarar abd mağaza bülent arınç Haberi

sarar abd mağaza bülent arınç

Sarar, yurtiçi ve yurtdışındaki mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Avrupa ve Amerika'da kendi mağazalarını açan şirket, yılın son atılımını yaptı. Sarar'ın ABD'deki 15'inci mağazası başkent Washington DC'de hizmete girdi. Açılışa Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ile birlikte iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. Açılışta konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sarar'ın 300'den fazla mağazayla 5 kıtada hizmet verdiğini belirtti. 


DEFİLEYLE TANITILDI 

Arınç, "Bir Türk markasının dünyada beğeniliyor olması bizim için büyük bir iftihar" diye konuştu. ABD'deki yatırımlarına devam edeceğini açıklayan Sarar, markanın 2013-2014 kış sezonu koleksiyonunu Türkiye Washington Büyükelçiliği Konutu'nda yapılan bir defileyle özel konuklarının beğenisine sundu. 


Sabah...