03 / 05 / 2024

Sarar Interview

Sarar Interview

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı.

Mrf Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrf Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Sarar tarafından kuruldu.

İlk mağaza unutulur mu?

Boyner'den İpekyol'a, Koton'dan Sarar'a, Penti'den Özdilek'e bugün Türkiye'de perakendede büyük marka olarak anılan tüm şirketlerin ilk yola çıkış ve ilk mağaza hikayeleri derlendi.

Akmerkez Sarar mağazası kapatılacak!

Sarar, Akmerkez'de bulunan mağazasını 3 aya kadar kapatacak. İddiaya göre mağaza kapatma nedeni ise Akmerkez yönetiminin kira konusundaki katı tutumu ve böylesi bir dönemde 'anlayış' göstermemesinin olduğu belirtildi.

Sarar Amerika’da 100 yeni mağaza açacak!

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ünlü markanın 72 yıllık başarı öyküsünü anlattı. Sarar “Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Amerika’da 100 mağaza açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Sarar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Özipek tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Ataşehir, Fındıklı Mahallesi, Sarmaşık Sokak' ta kuruldu.

Sarar 17 Burda Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı!

Türkiye'nin hazır giyim markalarından biri olan Sarar'ın Çanakkale Esas 17 Burda Alışveriş Merkezindeki Mağazası'nın açılışı Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile gerçekleşti.

Sarar'dan Esenyurt'ta otel projesi geliyor!

Sarar Giyim, Esenyurt Kıraç'ta 171 odalı otel projesine hazırlanıyor. 171 odalı olarak planlanan Sarar Esenyurt otel projesi yaklaşık 40 milyon TL proje bedeline sahip.

Rings Alışveriş Merkezi 29 Ağustos’ta açılıyor!

Migros, Teknosa, LCW, Kiğili, Tefal, US Polo, Desa, Flo, English Home, Sarar, ESSE gibi sektörlerinin öncüsü 112 mağazanın bulunduğu Rings Alışveriş Merkezi, sahip olduğu mimari özellikler ve mağaza büyüklükleriyle de dikkatleri çekiyor...

Sarar Interview Diyarbakır'a mağaza açtı!

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı.

Sarar Alışveriş Merkezi'nde el sanatları sergisi açıldı!

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu "El Sanatları Sergisi" Sarar Alışveriş Merkezi'nde (AVM) törenle açıldı. Birbirinden değerli el sanatlarının görülebileceği serginin 15 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacağı öğrenildi.

Cemalettin Sarar: İnşaatçı da olabilirim!

"Yurtiçinde üretim yurtdışında satış, bizim ilkemiz bu" diyen Cemalettin Sarar, Çin'de, Mısır'da üretim yapmayı düşünüp düşünmediği sorusuna şöyle yanıt veriyor: Düşünmedim. Yurtdışında kârım artsa ne olacak!

Cemalettin Sarar: Az mağazası olan arkadaşlarımız iflas ediyor!

Cemalettin Sarar, dünyada beş kıtaya üretim yaptıklarını belirterek, Türkiye’de kira bedellerinin çok yüksek olmasından yakındı. Almanya Düsseldorf’a göre Türkiye’de üç katı kira ödediğini vurgulayan Sarar, “Az mağazası olan arkadaşlarımız iflas ediyor.’’

Sarar yurtdışında 11 mağaza açacak!

Abdurrahman Sarar tarafından kurulan Sarar Giyim Sanayi, bu yıl 70. yılını kutluyor. Çeşitli etkinliklerle kuruluşunun 70. yılını kutlayacak olan Sarar, bu yıl sonunda yurtdışındaki mağaza sayısını 83’e çıkaracak

Sarar Interview Haberi

Sarar Interview

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı. Cako Giyim'in kurucusu Cemal Yıldız, gelecek yıl bir mağaza daha açacaklarını söyledi. 



Yeni...