29 / 04 / 2024

Saray Alüminyum Sürme Sistemleri

Saray Alüminyum Sürme Sistemleri

Saray Alüminyum tarafından üretilmeye başlanan Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller, ve yeni geliştirilen Sürme Sistemler 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen İstanbul 2015 PENCERE fuarındaki yerini aldı.

VOLTA VB2 Alüminyum Katlanır Elektrikli Bisiklet A101'de kaç TL? İşte 6 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

A101  VOLTA VB2 alüminyum katlanır elektrikli bisikleti 7 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda uygun fiyatıyla alıcısının beğenisine sundu. İşte 6 Nisan fiyat ve ürün bilgisi...

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

Alüminyum fiyatlarında rekor artış! 12 ay içinde 4 bin doları görebilir...

Rusya'nın en büyük alüminyum üreticisinin Ukrayna'da bulunan tesiste üretimi durdurduğunu açıklamasının ardından alüminyum tedariğine dair belirsizlikler arttı. Alüminyum fiyatının daha da yükseğe taşınabileceği söyleniyor.

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sümer, Ömer Zeki Sümer ve Yasin Durak ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründeki zayıflık alüminyum piyasasını nasıl etkileyecek? 

Fitch Ratings, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bu yıl için düşük otomotiv üretimi ve inşaat sektöründeki zayıflık sebebiyle alüminyum piyasasında arz fazlası oluşacağını belirtti...

Alüminyum cephede yerli üretimin başarısı!

Alüminyum cephe üreticilerinin gelişmiş ülkeler kalitesinde sistem ve detay geliştirebildiğini belirten Adil Baştanoğlu, Türk firmalarının tasarımda önemli bir seviyeye ulaştığını vurguladı.

Dekoral Alüminyum konkordato ilan etti haberi düzeltmesi!

Aluminance Yapı Sistemleri Limited Şirketi, 12 Ekim 2018 tarihinde Sözcü Gazetesi kaynağıyla sitemizde yayımlanan "Dekoral Alüminyum konkordato ilan etti!" ilişkin açıklama yaptı...

Nas Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sözeri tarafından kuruldu. 

Saray Alüminyum'a Alüminyum İnşaat Aksamı ödülü!

1980'den beri inşaat sektörüne hizmet veren Saray Alüminyum, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından ödül aldı. Firma, “Alüminyum İnşaat Aksamı” kategorisindeki ödülün sahibi oldu.

Saray Alüminyum, ürünlerini yurt dışında sergileyecek!

Sektörde üst üste ihracat birincilikleri olan Saray Alüminyum, yüzde 50’ye varan ihracat rakamlarına sahip Ar-Ge harikası ürünlerini, Almanya, Dubai, Fas ve Fransa’daki ”Yapı ve İnşaat” fuarlarında sergileyecek.

Sümela Alüminyum Paslanmaz İnşaat ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümela Alüminyum Paslanmaz İnşaat ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Demir tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Seydişehir Eti Alüminyum fabrikasının özelleştirmesi iptal olacak mı?

Seydişehir Eti Alüminyum A.Ş. özelleştirmesi ve Anayasa Mahkemesi kararıyla ilgili soru önergesini Maliye Bakanı Naci Ağbal yanıtladı. Bakan Ağbal Cengiz İnşaat'tan, söz konusu tesislerin geri alınmayacağını belirtti.

Metropol Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Nazlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Büyükçekmece, Kamiloba Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

Saray Alüminyum Sürme Sistemleri Haberi

Saray Alüminyum Sürme Sistemleri

Türkiye’de ilk kez Saray Alüminyum tarafından üretilmeye başlanan Mineral Dolgulu A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller, ve yeni geliştirilen Sürme Sistemler 11-14 Mart tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen İstanbul 2015 PENCERE fuarındaki yerini aldı.


Saray Alüminyum minimum alüminyum kullanımı ile maksimum görsel sağlayan Minimal Sürme ve Kayar Katlanır Sürme Sistemlerini ilk defa 2015 PENCERE Fuarında sergilenmeye başladı. Binaların Yangından Korunması hakkındaki Yönetmelik gereği 21,5 metre üzerindeki binalarda güvenliği sağlamak amacıyla kullanımı zorunlu hale getirilen A2 Yanmazlık Sınıfı Kompozit Paneller Mineral Dolgulu olarak Türkiye’de ilk kez SARAY Alüminyum tarafından üretilmeye başlandı. Çok katlı binalar, gökdelenler, endüstriyel binalar, kamu binaları, tüneller, havaalanları, hastaneler, AVM’ler, stadyumlar, tren ve metro istasyonları, oteller ve yangın yalıtımının önemli olduğu tüm yapılarda, binaların dış cephe, iç duvar kaplaması, tavan...