12 / 05 / 2024

saray belediyesi su projeleri

saray belediyesi su projeleri

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban çağdaş bir teknoloji ile Saray'ın altyapısını inşa ediyoruz olmazsa olmaz olan yaşam damarlarını yeniliyoruz. Saray'ın geleceğini de inşa etmiş oluyoruz" dedi

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Tekirdağ Saray Belediyesi 14 arsa satıyor! 208 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray ilçesi, Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular Mahallesi'nde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. 

Saray Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Saray Belediyesi, 11 mahalledeki 21 gayrimenkulü ihale ile satıyor.  Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Ocak'ta yapılacak...

Saray Belediyesi'nden 6.5 milyon TL'ye satılık 20 gayrimenkul!

Saray Belediyesi, 3 mahallesinde yer alan 20 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 15 Ağustos'ta yapılacak..

Tekirdağ Saray'da 16.3 milyon TL'ye satılık 31 gayrimenkul!

Tekirdağ Saray Belediyesi, 31 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 29 Mart'ta gerçekleşecek..

Saray Belediyesi'nden 16.4 milyon TL'ye 32 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Saray Belediye Başkanlığı'na ait olan 32 tarım arazisi toplamda 16 milyon 413 bin 457 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Tekirdağ Saray Belediyesi'nden 8,15 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Saray Belediyesi Başkanlığı tarafından 21 adet taşınmaz ihaleye çıkıyor. Taşınmazların toplam bedeli 8 milyon 158 bin 750 TL. Haber resmi gazetede yer aldı.

Saray Belediye Meclisi'nde yatırımlar görüşüldü!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediyesi'nin 2017 yılındaki ilk Olağan Meclis Toplantısına katılarak çalışmaları değerlendirdi.

Tekirdağ Saray'da 45 arsanın satışına onay!

Saray Belediyesi Olağan Kasım ayı Meclis toplantısında, oy çoğunluğu ile 45 adet taşınmazın satışı onaylandı. Ak Parti ve MHP meclis üyeleri maddeye ret oyu verirken, satış izni CHP'li üyelerin oyu ile kabul edildi.

Tekirdağ Saray içmesuyu Tesisi'ne kavuştu!

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Hatay Yoğunoluk'un su sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

Tekirdağ Saray doğalgaza kavuşuyor!

Saray Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin büyük çabaları sonuç verdi. Saray ilçesinde doğalgaz’ın temeli düzenlenen törenle atıldı.

saray belediyesi su projeleri Haberi

saray belediyesi su projeleri

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban kanalizasyon ve su projeleri'nde çalışmalarının son durumu hakkında bilgi verdi. Çalışmaları yerinde inceleyip açıklamalarda bulunan Başkan Çoban, "Çağdaş bir teknoloji ile Saray'ın altyapısını inşa ediyoruz olmazsa olmaz olan yaşam damarlarını yeniliyoruz. Saray halkının hayatını iyileştirecek akıllı ve köklü çözümlerle Saray'ın geleceğini de inşa etmiş oluyoruz" dedi Yer teslimi yapılan ve çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak su projesi ve %32'si tamamlanan Kanalizasyon projesi hakkında açıklamalarda bulunan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban şunları söyledi:


 NEDEN YENİ KANALİZASYON, NEDEN YENİ SU PROJESİ? 


"Saray Belediyesi Kanalizasyon ve Su Projeleri çalışmaları ile Saray halkının daha konforlu ve sağlıklı bir hayat sürmesini hedefliyor. Çağdaş bir şekilde gerçekleştirilen Kanalizasyon ve Su projeleri çevre, insan ve dolayısıyla toplum sağlığını doğrudan etkilemektedir. Bugünkü Kanalizasyon ve Su...