17 / 05 / 2024

saray greenist

saray greenist

Saray Güneşli Greenist projesi kapsamında yer alan 4 oda 1 salon konutların fiyatları 839 bin 477 TL'den başlıyor...

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

Greenist bahar kampanyası 2019!

Saray Grup güvencesiyle hayata geçirilen Greenist’te bahar kampanyası başladı. Bahar kampanyası kapsamında, peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor...

Greenist’ten yüzde 15 indirim fırsatı!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist projesinde yüzde 15 indirim kampayası başladı. Özel kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimine bir destek de Greenist’ten!

Saray Grup tarafından inşa edilen, şehrin merkezinde konforlu, kaliteli ve yeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Greenist, ayrıcalıklı yaşam sürmek isteyenlere benzersiz fiyat seçenekleri sunuyor. 

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Greenist Evleri ödeme seçenekleri!

Greenist Evleri, Basın Ekspres - Güneşli aksı üzerinde Saray Grup tarafından inşa ediliyor. Projede son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor..

Bahçelievler Greenist'te zamsız satışlar devam ediyor!

İSTANBUL Bahçelievler'de 174 dairelik konut projesi Greenist'le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, konutlara zam yapmadı.

Saray Grup Greenist Evleri'nde arsa fiyatına ev!

İstanbul Bahçelievler’de 174 dairelik konut projesi Greenist’le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, Greenist konutlarında fiyat artışına gitmedi, arsa fiyatına ev satmaya devam ediyor.

Greenist projesinde arsa fiyatı ev!

İstanbul Bahçelievler’de 174 dairelik konut projesi Greenist’le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, Greenist konutlarında fiyat artışına gitmedi, arsa fiyatına ev satmaya devam ediyor.

Greenist'ten yüzde 10 indirim!

SARAY Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. 1 Eylül tarihine kadar sürecek kampanyada tüm daireler yüzde 10 oranında indirimle satışa sunuluyor.

Greenist Bahçelievler'de 3+1'lerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Greenist'te evlenecek olanlara 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup tarafından Güneşli'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Evlenecek olanlara 3 Mayıs tarihine kadar 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor..

saray greenist Haberi

saray greenist



Saray Grup, Greenist Güneşli Evleri'nde 173 konut bulunuyor. 5 blok halinde yükselen Greenist projesi kapsamında konutlar 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı seçeneklerde sunuluyor.


İnşaat alanı 83 bin metrekare olarak belirlenen Greenist projesi kapsamında teslimler Haziran 2014'te gerçekleştirilecek. 


Green İst Projesi'nde 74 ile 162 metrekarelik 1 oda 1 salon konutlar 277 bin 423 TL'den, 112-199 metrekarelik 2 oda 1 salon konutlar 430 bin 510 TL'den, 144-243 metrekarelik 3 oda 1 salon konutlar 688 bin 198 TL'den, 192-351 metrekarelik 4 oda 1 salon konutlar 839 bin 477 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Greenist Evleri'nde peşin ödemelerde yüzde 5 oranında indirim yapılıyor. Ayrıca yüzde 25 ödeme sonrasında kalan tutar yüzde 3 indirimli sunuluyor. 


Greenist Satış Ofisi Yalçın Koreş Caddesi No:14 Güneşli-İstanbul

Tel: 0212...