18 / 05 / 2024

Saray Group Green İst nerede

Saray Group Green İst nerede

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de Saray Group tarafından inşa edilen Saray Group Green İst ne zaman teslim sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.Projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Saray Group Green İst adres!

Saray Group Green İst adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Güneşli'de Saray Group tarafından inşa edilen Saray Group Green İst projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daireler yer alıyor.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Green Group Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Green Group Emlak Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Malık NAsır Mehmood tarafından kuruldu.

Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Saray Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Basel Hamdan  Ve Ramı Hamdan tarafından kuruldu.

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Arcadia Group 25 mağazasını daha kapatıyor!

İngiltere’nin ünlü zenginleri arasında yer alan Philip Green’in sahibi olduğu Arcadia Group'a ait 25 mağazanın kapatılmasının planlandığı bildirildi.

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Vısıon Group İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Hassankhanı, Mohammadjavad Ahmad Akhoundı ve Seyyedvahıd    Pourhoseınımahmoodab ortaklığında kuruldu. 

Green Park Evleri güncel daire fiyatları 2016!

Ankara Eryaman'da Ünsal Group tarafından hayata geçirilen Green Park Evleri'nde satışlar devam ediyor. Daire fiyatları 250 bin Tl'den başlıyor...

Konya Sarayönü'ne iki büyük tesis kurulacak!

Konya'ya yakınlığı nedeniyle geleceği parlak görünen Sarayönü yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Korkmaz Beton Group, santral kurma amacıyla arsa satın alırken, Güneyle Un, lisanslı depo sektöründe kullanmak amacıyla gayrimenkul yatırımı yaptı.

Simit Sarayı, Suudi Arabistan'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte hizmete sunduğu yeni Simit Sarayı mağazalarıyla Suudi Arabistan’da büyümesini sürdürüyor.

Saray Grup Green İst fiyatları!

İstanbul Bağcılar Güneşli hattında bulunan proje 83 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Projede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Saray Grup Green İst fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Karaderili Group Yalova'da otel yapıyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

Saray Group Green İst nerede Haberi

Saray Group Green İst nerede

Saray Group Green İst ne zaman teslim sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Proje, Saray Group tarafından hayata geçiriliyor. 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Saray Group Green İst projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Saray Group Green İst ne zaman teslim?


Saray Group Green İst ne zaman teslim sorusuna göre projede teslimlerin 15 Eylül'de gerçekleştirileceği bildirildi. 


İçinde 2 bin 800 metrekare sosyal alanın da bulunduğu Saray Group Green İst projesinde banka kredisi ile konut satın alınabiliyor. Projede; yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Projede yer alandaire büyüklükleri 78 metrekareden başlıyor, 351 metrekareye kadar yükseliyor.


Saray Group Green İst iletişim bilgileri!


Greenist Satış Ofisi Yalçın Koreş Caddesi No:14 Güneşli-İstanbul


Telefon:...