04 / 10 / 2024

Saray Grup projeleri

Saray Grup projeleri

Güneşli'de Saray Korusu'nun hemen yanında Greenist projesini inşa eden ve bugüne kadar aliminyum pencere ve kapı sistemleri üreticiliği yapan Saray Grup şimdi de İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yeni bir konut projesi inşa ediyor...

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

TBMM'de 'Ahlat'a Saray' tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşa edilmesine ilişkin eleştirilere AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan yanıt verdi.

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

Greenist bahar kampanyası 2019!

Saray Grup güvencesiyle hayata geçirilen Greenist’te bahar kampanyası başladı. Bahar kampanyası kapsamında, peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor...

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Greenist’ten yüzde 15 indirim fırsatı!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist projesinde yüzde 15 indirim kampayası başladı. Özel kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

AB Grup, yurt dışında kazandığıyla Türkiye’de proje yapacak!

AB Grup, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konut projeleri hayata geçiriyor. AB Grup, yurt dışında kazandığı parayla Türkiye’deki konut projelerine finansman sağlıyor.

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Saray Grup projeleri Haberi

Saray Grup projeleri

Bugüne kadar aliminyum pencere ve kapı sistemleri üreticiliği yapan ve geçtiğimiz yıl İstanbul Güneşli Saray Korusu'nun hemen yan tarafında ilk konut projesinin lansmanını yapan Saray Grup şimdi de yine İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü bölgesinde bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. 


Konut ve ofislerden oluşacak olan Beylikdüzü Saray Grup projesi, 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Atatürk Havaalanı, Tüyap Fuar Alanı gibi İstanbul'un önemli noktalarına çok yakın mesafede bulunan proje E-5 üzerinde yer alıyor. Beylikdüzü Saray Grup projesi Hasırcılar Çarşısı'nın yanında yükseliyor.


Güneşli'de inşa edilen Saray Grup Projesi Greenist'e çok benzer bir proje olacak Beylikdüzü Saray Grup projesinde Greenist'ten farklı olarak ticari üniteler de bulunacak.


Henüz detaylarının tam belirlenmediği Beylikdüzü Saray Grup projesinde proje çalışmaları devam ediyor. Beylikdüzü Saray Grup projesinin satışlarına...