06 / 05 / 2024

Saray Halı kupın ödemesi

Saray Halı kupın ödemesi

Saray Halı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saray Halı kupon ödemesi faiz oranını yüzde 2,9557 olarak açıkladı.

İşte karşınızda gram altının yıl sonu fiyatı! Hepsi yalan tek gerçek bu! Bu haber okunmadan altın alınmaz

Altında karmaşık günler yaşanmaya devam ederken geride bırakmış olduğumuz ağustos ayına yükseliş ile start veren gram altın, düşüş eğilimi sergilemekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise gram altının önümüzdeki dönemlerde nasıl bir hal alacağını oldukça merak etmekte.

Tüm bildiklerinizi unutun! İşte gram altının 4 ay sonraki yeni fiyatı! Bunu okumadan altın almayın

Altında gel gitli zamanlar yaşanmaya devam ediyor. Bugün geride bıraktığımız ağustos ayına yükseliş ile başlayan gram altın son iki haftadır orantılı bir seyir ile düşüş tablosu sergilemekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise altının önümüzdeki günlerde nasıl bir hal alacağını merak etmekte.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Hal Yasası detayları belli oldu! Hal fiyatları ne zaman düşecek? 

Hükümetin üç yıldan beri çalışmalarını sürdürdüğü Hal Yasası'na yönelik çalışmalarda son aşamalara gelindi. Peki Hal Yasası'nın detayları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Antalya Büyükşehir Hal fiyatlarını açıkladı! İşte 21 Mart 2022 hal fiyatları listesi...

Sebze ve meyve fiyatlarının nabzını belirleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi halinin 21 Mart 2022 fiyatları belli oldu. İşte 21 Mart 2022 fiyat listesi...

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

Tekfur Sarayı müze oluyor!

Bizans İmparatorluğu döneminde son yıllarında kullanılan, Eğrikapı-Ayvansaray arasında bulunan Blakhernai Sarayı’ndan günümüze kalan tek yapı olan Tekfur Sarayı, çini eserler ile cam ve çömlek eserlerin de sergileneceği bir müzeye dönüştürülecek.

Arch+Dsgn Summit 2019 kapılarını yarın açıyor!

"Mimarı ve Tasarımda Gelecek" temalı Arch+ Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yarın ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. 

Saray Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Plastik Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Saray Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Plastik Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet  Bolat tarafından kuruldu. 

Kunter ailesinin konkordato talebi oyun mu?

Türkiye'de modem ve büyük ölçekli büyükbaş hayvan çiftliği sayısı 100'ü bulmaz. 25-30 bin baş hayvanlık çiftlik sayısı ise bir elin parmaklarını geçmez. Büyükbaş hayvan çiftliği alanındaki en önemli yatırımı Saray Halı'nın da sahibi olan Necati Kurmel yaptı.

Saray Halı konkordato talep etti!

Beykoz Konakları dahil 10'dan fazla sitenin arsa sahibi olan ve 1972'de kurulan Saray Halı konkordato talep etti...

Saray Çiftliği satılıyor mu?

Saray Halı’nın da sahibi olan Necati Kurmel'in Adana ve Kayseri Yeşilhisar’daki besi çiftliğini satacağı iddia edildi.

22 metrekarelik saray yavrusu görenleri hayrete düşürüyor!

Tayvan'ın Taipei kentinde bir mimarlık şirketi, inanılmazı başararak 22 metrekarelik bir alanı adeta saray yavrusuna dönüştürdü.

Saray Halı kupın ödemesi Haberi

Saray Halı kupın ödemesi

Saray Halı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Saray Halı A.Ş. tarafından 01.08.2013 tarihinde halka arz edilmiş olan  TRSSRYH71514 ISIN kodlu 50.000.000 TL Tutarındaki Tahvilin 5. Kupon Ödeme Dönemine İlişkin Faiz Oranı %2,9557 olarak...