07 / 05 / 2024

Tüm bildiklerinizi unutun! İşte gram altının 4 ay sonraki yeni fiyatı! Bunu okumadan altın almayın

Tüm bildiklerinizi unutun! İşte gram altının 4 ay sonraki yeni fiyatı! Bunu okumadan altın almayın

Altında gel gitli zamanlar yaşanmaya devam ediyor. Bugün geride bıraktığımız ağustos ayına yükseliş ile başlayan gram altın son iki haftadır orantılı bir seyir ile düşüş tablosu sergilemekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar ise altının önümüzdeki günlerde nasıl bir hal alacağını merak etmekte.



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altına dair öngörülerine kaldığı yerden devam ediyor. Memiş, altının önümüzdeki zamanlarda nasıl bir seyir alacağına değinirken gram altının sene sonunda göreceği rakamı ifadelerine ekledi. Memiş, gerçekleştirdiği konuşmalarda ilk olarak Fed Başkanı Powell’ın söylemlerinin kripto para piyasası ve yine aynı şekilde emtia fiyatlarında sert düşüşlere neden olduğunu ifade etti. "Fed piyasaları baskılamaya devam ediyor" şeklinde konuşan Memiş, Bitcoin’in kritik ve psikolojik destek seviyesini şu şekilde açıkladı:

"20 bin dolar. Bitcoin 19. 848 dolar, % 4’lük oluşan bir değer kaybı ile haftaya başladı. Direnç seviyesi olarak ise 22 bin dolar, destek seviyesi olarak da 18 bin dolar. Bulunan bu bant aralığında takip edilmeli, burada gezinecek gibi öngörüyorum. Fed etkisi ile baskılanma ise biraz daha sürecek.”

Tüm bildiklerinizi unutun! İşte gram altının 4 ay sonraki yeni fiyatı! Bunu okumadan altın almayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön